خب این خیلی طولانیه
ما آدما انقد خودمونو درگیر از صبح تا شب درس خوندن یا بیرون رفتن و کار کردن و خیلی ها کار های دیگه کردیم که اصلا نمیدونیم واسه چی داریم اینکارا رو انجام میدیم؟
و بعد کلی دویدن و رسیدن به رویا هامون میگیم خب که چی و احساس پوچی میکنیم
ولی قضیه این نیست
ما آدما فقط و فقط باید "زندگی" کنیم
در واقع یه جمله ای داره آلبرکامو:
به نظر میرسید چیزی را گم کرده بودم و دنبالش میگشتم که همیشه داشتم: هنر زندگی کردن
اگه بتونی هر لحظه از عمرتو زندگی کنی دیگه خیلی کم احساسات بد و یا پشیمونی به سراغت میاد
ما چیزی تحت عنوان آینده نداریم هر چیزی که هست الانه در واقع باید تموم درجه بندی های ساعت دیواری خونمونو بردارن و جای همه ی ساعت ها بنویسن now(الان)
این شکلی میتونی قشنگ طعم زندگی رو بچشی
اما نوبت میرسهبه هدف از آفرینش انسان
یه فیلمی هست تحت عنوان into the wild که بر اساس حقیقته
راجب پسریه که از تمدن پول و روابط شکراب مامان باباش که واسه بعد پولدار شدنشونه خسته میشه و میره سراغ سفر به طبیعت وحشی و از تمدن انسان ها دل میکنه
بعد از کلی سفر وگشتن در نهایت به این نتیجه میرسه خیلی قشنگ که انسان ها برای شناخت آفریده شدن
اگه دقت کنی ما کل زندگیمون داریم همین کارو انجام میدیم
گیاهای مختلف سیاره ها حتی خودمون و بقیه آدما وخیلی چیزای دیگه
و حالا برای این شناخت اومدن سیستم درست کردن مثل نظام آموزشی مدارس و آموزش و پرورش و دانشگاه ها و اینا
ولی افسوس که نمیتونن درست و قشنگ ما رو به شناخت برسونن طوری که یه آدم بعد کلی تلاش و حتی دیدم پزشک مشهوری شدن به احساس پوچی میرسه
این هم شد دلیل درس خوندنمون و مهارت آموزی که باید شغل مورد علاقه آدم باشه چون گفتم هدف ما زندگی کردنه اونم به نحو قشنگ که با شغل و درس یا هنر مورد علاقه قشنگ میشه
اما یه سری هنرای دیگه هست که خود زندگی یادت میده با رنج دیدن و تجربه کردن
همونطور که شاعر میگه "نابرده رنج" ،گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
هنرایی مثل صبر کردن انتظار کشیدن توانایی دل کندن از گذشته ایستادن در برابر مشکلات و سرپاشدن بعد شکست و...
تا از ما آدم کاملی بسازه
اما یه سری چیزا هستن که هنوز علمی اثبات نشدن مثل اینکه خب بعد اینا چی زندگی کنیم که چی بشه؟
هر دین و آیینی که آدما بهش اعتقاد دارت متفاوت گفته
بعضیا میگن تناسخ داریم بعضیا میگن هیچی نیست و بعد مرگ نابودیه بعضیا مثل اسلام میگن آخرت داریم
اما نظر من اینه :
ذهن بشر هنوز به قدری رشد نکرده که مفهوم این رو بفهمه همونطور که خیلی وقت پیش به یکی میگفتی از اینجا میتونم با یکی تو آمریکا صحبت کنم و قیافشو هم ببینم فک میکرد تو جادوگری چیزی هستی یا پیامبر و باور نمیکرد ولی خب الان میدونیم عادیه و با گوشی...
در نهایت به نظر من و طبق مطالعاتی ک تو عمرم داشتم علم در نهایت به دین اسلام میرسه من خیلی خیلی قرآن به نظرم کتاب جالبیه و ترجمش محشره راجب چیزهایی صحبت کرده و طرز زندگی رو معرفی کرده و همجنین کشفیاتی داشته که دانشمندا هزاران سال بعد کشفش کردن
و هیچ تناقضی هم تا حالا توش پیدا نشده
کتابای نسبتا زیادی خوندم و قرآن بینشون زیباترین بوده
و مفهومی که ما از خدا داریم یا آخرت و ... دقیقا مثل آدمای هزار سال پیشه که نمیدونستن گوشی چیع و...
پس من میگم که جواب خیلی چرا ها رو ما هنوز نداریم ولی دلیلی نمیشه تا ابد نداشته باشیم به نظرم ذهن بشر پتانسیل رسیدن به درک چیز های خییلی فراتریو داره
ولی الان میتونیم با تحقیق و مطالعه خیلی راحت درک کنیم که مثلا من خودم به اعتقاد راسخی به اسلام رسیدم ولی بقیه رو نمیدونم
در کل هدف فقط زندگی کردنه اینو یادت نره
سوالی یا حرفی نقدی داشتی حتما میتونی باهام در میون بذاری خوشحال میشم