2821
2789
عنوان

رازش تو چیه

127 بازدید | 11 پست

بعضیا ک با استغفار ۴۰۰ تایی پولدار شدن . یه عده ای هم گفتن نتیجه نگرفتن ؟؟؟؟

اونا که نتیجه گرفتن چ فرقی داشتن

هرررکسی که اعتقاد نداره و میخواد بگه قرن ۲۱ ایم و این صحبتا لطفا به خودش احترام بداره و وقتشو اینجا تلف نکنه

چ جالب منم همین فکر بودم امشب

فهمیدی ب منم بگو

نمیدونم ولی دوسدارم بدونم

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چجوری هست؟! یعنی یه جور توبه و طلب بخششه؟!

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

چیو عزیز

همون با استغفار و ذکر پول دارن شدن و یا ب هر خواسته رسیدن

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

میگن یکی هرسال دعا میکرده تو قرعه کشی بانک ملی برنده شه میرفته حرم امام رضا گریه ونذر ونیاز که من برنده شم بعد چند بار بلاخره امام رضا میاد به خوابش میگه آخه تو اول برو یه حساب تو اون بانک باز کن

حالا حکایت بعضیاست کارای خودشون باعث شده پولداربشن ونهایتا یکم شانس یا برکت یاهرچی یه عده هم خودشون خراب کردن یا اصلا تو مسیر ثروت نبودن وصرفا فقط رویا بدون اقدام لازم یاکافی

ینی چی

یجور مشورت با قرآن

حس میکنم دارم با خدا مشورت میکنم

اول نیت میکنم بعد قرآن را باز میکنم

7صفحه بعد خط هفتم

بعد اول خط هر کلمه در بیاد از روی اون صفحه که اون گفته میبینم

مثلا اگه(م) دربیاد یعنی باید از انجام کار دوری شود

خلاصه هر حرف به معنی داره

میگن یکی هرسال دعا میکرده تو قرعه کشی بانک ملی برنده شه میرفته حرم امام رضا گریه ونذر ونیاز که من بر ...

کسی نگفته تلاش نکنن ، قطعا هرکسی در عقل سلیم خودش گنجانده شده که تلاش لازمه دوست عزیز اما هرکس نوع تلاشش متفاوته

یجور مشورت با قرآنحس میکنم دارم با خدا مشورت میکنماول نیت میکنم بعد قرآن را باز میکنم 7صفحه بعد خط ه ...

چ جالب میشه معانی بقیه حروف هم بفرمایید ؟

و اینکه معتبر و درست درمیاد همیشه ؟

اخه میگن تو کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

چ جالب میشه معانی بقیه حروف هم بفرمایید ؟و اینکه معتبر و درست درمیاد همیشه ؟اخه میگن تو کار خیر حاجت ...

من حس میکنم راست هست و حداقل یکی دوبار اشتباه در اومده باشه

مثلا ک/ن/ژ/خ یعنی این کار نتیجه ی خوبی را به دنبال دارد

الف/ب یعنی نتیجه مطلوب هست

هر کس یه دیدگاه داره به نظر من قرآن چون یک کتاب هست که از خدا الهام گرفته یه جور مشورت با خدا محسوب میشه