پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝
همون با استغفار و ذکر پول دارن شدن و یا ب هر خواسته رسیدن
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
میگن یکی هرسال دعا میکرده تو قرعه کشی بانک ملی برنده شه میرفته حرم امام رضا گریه ونذر ونیاز که من برنده شم بعد چند بار بلاخره امام رضا میاد به خوابش میگه آخه تو اول برو یه حساب تو اون بانک باز کن
حالا حکایت بعضیاست کارای خودشون باعث شده پولداربشن ونهایتا یکم شانس یا برکت یاهرچی یه عده هم خودشون خراب کردن یا اصلا تو مسیر ثروت نبودن وصرفا فقط رویا بدون اقدام لازم یاکافی