2777
2789
عنوان

معتقدا بیان😭😭😭😭

154 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوبم امیدوارم هرجا هستید شاد و سلامت باشید.امروز برای اولین بار محتاج دعاهای شما عزیزانم لطفا مثل همیشه همیاری تون رو نشون بدید و تو این کار خیر شرکت کنید...

مادر یکی از دوستهای صمیمیم مبتلا به بیماری سرطان شده و متاسفانه مدت زیادی از عمرش باقی نمونده😭😭😭

دوست من چند سال پیش پدرش رو از دست داده بود. اگه خدای نکرده مادرش فوت بشه بی پناه میشه💔💔

ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرش یکبار همگی دعای نادعلی بخونید...🤲🏻🤲🏻🤲🏻

امروز برای اولین بار دلم خواست تاپیکم پربازدید بشه و شاید خدا جواب دعاهای مارو بده😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله سلامتی باشه گلم

ایران قشنگم، وطن صبور من، سال ها در دست زورگویانی بودی که تو را تکه تکه کردند و زخم هایت را به نام منافع خودشان گذاشتند. امروز که مزدور های دنیا روبه رویت ایستاده اند، روشن است که راهت درست است، چون دشمن حق همیشه چهره اي خشن دارد. به تو افتخار مي کنم ايران من، که ايستاده اي با وجود همه زخم ها و سختي ها. تو در برابر فشار، ترور و سختي ها مقاومت کرده اي، چون ايمان داري. تو مي تواني، چون خدا با مردمي است که مقابل ظلم مي ايستند و تاريخ در نهايت حقيقت را خواهد فهميد ومیفهمد علی که بود.

#متن_دعای_نادعلی

بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم

نادِ عَلیّاً مَظهَرَ العَجائِب تَجِدهُ عَوْناً لَکَ فِی النَّوائِب لی اِلَی اللهِ حاجَتی وَ عَلَیهِ مُعَوَّلی کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتُ مُنقَضی فی ظِلِّ اللهِ وَ یُضِلِلِ اللهُ لی اَدعُوکَ کُلَّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ اللهُ اَکبَرُ اَنَا مِن شَرِّ اَعدائِکَ بَرِیءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَ عَلَیکَ مُعتَمِدی بِحَقِّ إِیّاکَ نَعبُدُ وَ إِیّاکَ نَستَعینُ یا اَبَا الغَیْثِ اَغِثْنی یا اَبَاالحَسَنَیْنِ اَدْرِکنی یاسَیفَ اللهِ اَدرِکنی یا بابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّةَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ یا قَهّارُ تَقَهَّرْتَ بِالقَهرِ وَ القَهرُ فی قَهرِ قَهرِکَ یا قَهّارُ یا قاهِرَ العَدُوِّ یا والِیَ الوَلِیِّ یا مَظْهَرَ العَجائِبِ یا مُرتَضی عَلِیٌّ رَمَیْتَ مَن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ الْقاتِلِ اُفَوِّضُ اَمری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصَیرٌ بِالْعِبادِ وَ اِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیم اَدرِکنی یا غیاثَ المُستَغیثینَ یا دَلیلَ المُتَحَیِّرِینَ یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِّلینَ یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعینَ وَ الحَمدُ للِهِ رَبِّ العالَمینَ

خوندم

انشالله خدا شفاشون بده

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام