2821
2789
عنوان

دندان پزشکی

212 بازدید | 25 پست

دوستان کسی میدونه برای دندان ازاد باید تراز چقدر باشه؟
یا رتبه ؟ توی منطقه 1

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت قلمچی

قلمچی یه دفعه رتبه 4 هزار زده قبولی! با اینکه نمیشه با این رتبه

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

عزیزم اون احتمالا سهمیه ای چیزی داشتهچون قلمچی کارنامه سهمیه رو میذاره و نمیزنه سهمیه

بله
شما اطلاع دقیق ندارید؟ من نظام قدیم هستم اطلاعاتم قدیمی هست

ازاد تا زیر ۲۵۰۰ هست تهش که اونم میشه ازاد شهر کوچیک که تیپ ۳ به حساب میاد

2500 که خیلی زیاد هست
قطعا کمتره
یه مشاور سرشناس به من گفت زیر 1500 میخوام ببینم موثقه یا نه .

2500 که خیلی زیاد هستقطعا کمترهیه مشاور سرشناس به من گفت زیر 1500 میخوام ببینم موثقه یا نه .

عزیزم تا این رتبه ازاد میشه

تا ۱۵۰۰ میتونی دولتی تیپ ۳ بری

تیپ ۱ و ۲ هم دولتی که سه رقمی میخواد

من خودم کنکوری پارسال بودم از رتبه ها اطلاع دارم

عزیزم تا این رتبه ازاد میشهتا ۱۵۰۰ میتونی دولتی تیپ ۳ بریتیپ ۱ و ۲ هم دولتی که سه رقمی میخواد من خود ...

دختر خوب با 900 طرف دولتی قبول نشده رفته ازاد!
چطور با 1500 میخواد قبولی دولتی بده!
ظرفیت دندون خیلی کمه نهایت تا 1800 بگیره دیگه 2500 خیلی زیاده

دختر خوب با 900 طرف دولتی قبول نشده رفته ازاد!چطور با 1500 میخواد قبولی دولتی بده!ظرفیت دندون خیلی ک ...

عزیزم شما برو امار و کارنامه ها رو یه نگاه بنداز

اخرین قبولی دولتی دندون دانشگاه تیپ ۳ تا ۱۵۰۰ گرفته

دوست خود من با ۱۵۰۰ پارسال تیپ ۳ قبول شد

عزیزم شما برو امار و کارنامه ها رو یه نگاه بندازاخرین قبولی دولتی دندون دانشگاه تیپ ۳ تا ۱۵۰۰ گرفته ...

حتما منطقه دو هستید
وگرنه برای منطقه یک اینطور نیست

2823
2791
2779
2792