2777
2789
عنوان

خوش صحبتی

88 بازدید | 5 پست

راستش من ادم درونگرایی هستم و خب یه خواستگاری دارم ک پنج تا خواهر داره از وقتی متوجه شدن من با برادرشون ارتباط دارم همشون پشت هم زنگ میزنن و خب خیلی خوش صحبتن بالعکس من مثلا یه خواهر ناتنی داشت زنگ زده بود با اینکه غریبه بودیم و من حتی با اشناها هم زیاد زیاد بیس دیقه حرف میزنم و دوساعت برابر حرف زدیم بین حرفامون من حرف کم میوردم ولی باز اون بهم فشار میورد دیگه چ خبر و من اینجوری بودم ک بابا دیگه تموم کردم چی بگم ادم بد صحبتی نیستم ولی همین تماس به اندازه دویستا شنا ازم انرژی گرفت راهکار شما چیه من چنین شخصیتی دارم ولی خب اون ها دوس دارن ک من شبیه خودشون باشم ولی من با همین شرایطم اوکیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای درکت میکنمبنظرم نمیشه دیگه عوض کنیم چیزی که هستیمو اونم نمیتونه تغییر بده نهایت میتونه کنار بیاد ...

راستش اخراش داشتم فقط چرت وپرت میگفتم باید بشینم در مورد سرویس پلاستیکی ک تازه گرفتم باهاش حرف میزدم چون حرفام تموم شده بود و با وجود سکوتم هیی دنبالش رو میگرفت و هی میگفته دیگه چخبر منی ک داخل خونه هستم بیکار و الافم در مورد چی دیگه حرف بزنم

راستش اخراش داشتم فقط چرت وپرت میگفتم باید بشینم در مورد سرویس پلاستیکی ک تازه گرفتم باهاش حرف میزدم ...

وای ببخشید ولی بخدا عذابن اینجور آدما😭

از استرس میمیرم بحث ادامه پیدا کنه هیچوقت هیچوقتم نتونستم باهاشون بتونم