2777
2789
عنوان

موی زائد

370 بازدید | 17 پست

من قبلااصن صورتم مونداشت ولی الان چن وقته موداره ودارن ضخیم میشن درحالیکه توخانوادمون سابقه نداشته این اتفاق،چیکارکنم؟اصلاح کنم زیادترمیشن؟دکتری دارویی چیزی نداره ک حداقل اززیادشدنش جلوگیری کنم؟

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

حتما هورمونیه باید ازمایش بدی چون سریع زیادتر میشه

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هورمونیع

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
برید دکتر زنان ازمایش هورمونی بدید

همون آزمایش خونه دیگ؟اخه میخام بعدماه رمضون واسه کمبودآهن آزمایش خون بدم اینطوری نمیشه بایه آزمایش مشخص بشه؟

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺