2777
2789

همکار خاله زنک و زیراب زنم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینا هر جایی باشن خیلی رو اعصابن .

منو منتقل کردن یه جا دیگه و دیگه پیش هم نیستیم

هنوزم داره زیراب منو میزنه😑

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

منو منتقل کردن یه جا دیگه و دیگه پیش هم نیستیمهنوزم داره زیراب منو میزنه😑

وایی چقد بخیل

چیزی اصلا بهش نگو یا جایی سوتی نده.

اینا ول کن نیستن

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!

وایی چقد بخیل چیزی اصلا بهش نگو یا جایی سوتی نده.اینا ول کن نیستن

خیلی اعصابمو بهم ریخته

نه اصلا باهاش در ارتباط نیستم ولی ول کنم نیست متاسفانه

خیلی اعصابمو بهم ریختهنه اصلا باهاش در ارتباط نیستم ولی ول کنم نیست متاسفانه

اصلا اهمیت نده عزیزم

منانقدر دورم دارم همچین آدم هایی رو.

ولی هیچوقت اهمیت نمیدم

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!

اصلا اهمیت نده عزیزممنانقدر دورم دارم همچین آدم هایی رو.ولی هیچوقت اهمیت نمیدم

🥲🥲

2790
2778
2791
2779
2792