2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نداریم نه دغدغه آیی نداره اصلن.. ۷ ماهه اینتوریم .اگه دغدغه آیی داشته باشه میاد میگه یا اینکه من ...

میتونی حرف هات رو در قالب صمیمیت بیان کنی تو یه پیام موقعی که رفت سرکاری جایی برای بفرستی؟ شاید رو در رو نتونید اینطوری بشه و در نهایت بگو من میخوام زندگی ای که داره سرد میشه رو درست کنم ولی دلم میخواد بدونم چرا اینطوری رفتار میکنی اگه واقعا نتیجه نداد به جای بی محلی برید تراپیست اگه مخالفت کرد هم بگو برای خوب شدن دوبارمونه

منظورت خیانتهاگه خیانتع که نه من گوشیشو چک میکنم چیز جدیدی ندیدم

من منظورم فقط خیانت نبود منظورم یه مشکل جدید بود.....البته که نمیشه فقط با چک کردن گوشی طرف رو بفهمی

واسه طلاق خودش جلو جلو میگه یا اینکه میگه ازت بدم میاد میخام یکی صیغه کنم بیارم

نپرسیدی خب چرا بدت میاد؟ چیکار کردم؟

شاید دلشو پیش یکی دیگه برده البته این همین طوری شایدیه نه قطعا

به نظرت به طلاق فکر میکنه؟ تا حالا بهش گفتی یا ازش پرسیدی

من از طلاق هیچی نگفتم بهش اون میگه طلاق بگیر میدونم دوسم نداره معلومه قشنگ ازم بدش میاد

یا اینکه میگه اگه یه وقتی هم دوست داشتم رابطه داشته باشیم یه کیسه کنم سرت 🫤🫤🫤

من از طلاق هیچی نگفتم بهش اون میگه طلاق بگیر میدونم دوسم نداره معلومه قشنگ ازم بدش میاد یا اینکه میگ ...

چرا طلاق نمیگیری؟ به عنوان یه دختر چطور ارزش خودتو پایین میاری وقتی اونم همینو میگه و بهت بی احترامی میشه