2777
2789
عنوان

مرد بی غیرت دیدین

233 بازدید | 2 پست

داشتم با خودم فکر میکردم چقدر آدمی که باهاش زندگی نامرد بود . هررفتار بدی که باهام میکرد به هیچکس هیچ چیزی نمیگفتم تا زمانی که افسارش واقعا پاره شد پام بخیه خورد . قبل اون اگر بحث میشد مادرش یواشکی بهم میگفت زنگ بزن به برادرات .

ولی میدونید کلا خونوادگی یجوری بزرگ شدیم که مسائل زندگی باید تو چهارچوب خودمون باشه . گفتم نه مگه زمدگی من شده نقل و نبات ...

اما شوهرم حتی اگه یواش هم بگو مگو میشد بلند داد میزد مادرش میفهمید میومد پایین .بعد اون داداشش میفهمید بعد هم زن کثافتش میفهمید و...

بهش میگفتم ادنقد داد زدی تافهمیدن گفت ایرادی از بَر یک پارچه ایم !!

با خودم گفتم چقدر این مرد نفهمه . پس چرا ازدواج کرده کسی نمیفهمه حریم شخصی ینی چی !!

گذشت و من بارها بارها بهم بی حرمتی کرد

کلا ۳ بار رفتم خونه مادرم

روزی که پام بخیه خورد

روزی که مهریمو به زور بخشیدم و گوشیمو گرفت

و روزی که ... از گفتنش حتی شرمم میاد چون معصیت داره

حالا دیروز با بحثم شد میگفتن تو از اول نذاشتی ما بیایم جلو . راستم میگفتن هربار گفتم زندگیمه خودم حلش میکنم

برااینکه بحثم تموم شه گفتم من ۴ سال زندگی کردم اگه بحث بوده یا هرچی راضی بودم ازش شوهرم بود. گفتم ارزش زندگیم خیلی بهتر از آدمایی بود ک میشناختم .

بعدم بلند داد زد تو خیابون بهم گفت آره معلوم بوووود . خیلی برام سخت بود این حرف رو از کسی بشنوم که باید مرهم زخمم باشه .

بهم گفت اگه زندگیت خوب بود چرا نموندی !!

گفتم چون خط قرمز رد کرد .خط قرمز خیانت بود

بهشون گفتم ازین به بعد دیگ اسمی ازم نیارن .. برای همیشه خط زدمشون از زندگیم .

تا همین ۱۰ روز پیش میخواستم یک فرصت دیگه بدم به شوهرم . حتی اومدم تا دم مغازه ای که کار میکرد ولی یهو پیام تلگرام اومد بالا .

. ب گمونم همون آشنای زن نجس بود که هیچوقت نفهمیدم کی بود

همون که فایل اولین بار فرستاد

بهم گفت دختر ساده .. اون مرد که تو بهش میگی شوهر .

حتی نوشته هاتو داده ب اون زن میخونه .اسکرین فرستاد از آیدیشون ..

نمیدونم کی هست هرکی هست این بار دوم که کمکم میکنه ...

شوهر بی غیرتم نه تنها لیاقت اینو نداشت که آبروشو جلو خونوادم نگه دارم .

حتی حس امنیت نداشت که جلوش حرفی بزنم برا همین میومدم اینجا درد و دل میکردم .

بعدم که متوجه شد اینجا نوشته هامو میزارم . به رفیقش و همون زنیکه خراب درد و دل زندگیمو نشون داد ..

چند هفته پیش ی آقا بهم پیشنهاد دوستی داد چون آیدیش قابل حدس بود .. اسم کوچیک شوهرم نوشته بود گفته بود فلانی از نوجونی همینجوری بود آدم بی لیاقتی ه . حیف تو

بعدم آیدی تلگرامشو گذاشت و گفت هرکاری داشتی در خدمتم ... هههه

ینی شوهرم با پاتاله گوه هیچ فرقی نداشت .بی غیرت به تمام معنا که برای اینکه خیانت خودشو توجیه کنه .. پاشده نوشته های اینجا رو نشون داده .. حتی ی درصد فکر نکرده خودش میره زیر سوال

اخه کی حرفای خصوصی زنش رو به این و اون نشون میده .

البته بنظرم این حکمت خداست

خودش با اینکار باعث شد که بقیه بخونن و بفهمن ریز جزئیات زندگیمو که با چه حیوونی زندگی میکردم ...

واقعا درست میگن خودکرده را تدبیر نیست

نمیدونم هنوزم همچنان میخونن یا نه...

ولی بدونید هیچوقت حلالتون نمیکنم نه شوهرمو ن زن دوهزاری بیسواد رو نه رفیقاشو ... ب هرحال بهتر که عدو شود سبب خیر ... همه با باطن شوهرم آشنا شدن .

جوری که ی آقا اومد گفت چه صبری داری با فلانی زندگی کردی اگه زن من ی درصد اینکارو کنم جام تو خیابونه ...

به هرحال این مرد حتی پشیمونیش هم فریبکاری بود .. هنوزم با اون زن بود هه

اصلا نمیدونم هدفشون ازینکه اینچیزارو بفهمم چیه . نمیدونم نیتشون خیره یا شر

نمیدونم کیه که از اول با حزئیات همه چیو میدونه .

کسی که رابطهداین دونفره میدونست . حتی روز ثانیه .و . ..نمیدونم والله هرکسی هست خیلی نزدیکه یا به اون بی غیرت یا به اون زن هرزه.

شایدم کار خود زن هرزه س به اسم یکی دیگه داره ....

هوف بیخیال. اون زن از اول هم نمیخاست زندگی منو شوهرم پابگیره..

البته درسته شاید آدم کثیفی بود ولی خداروشکر میکنم بهم ثابت کرد شوهرمی آدم شول و ولنگاره .. این ج ن ه نمیشد یکی دیگه .

ب هرحال بهتر حداقل این حلو چشمم بود . شاید چون حلو چشمم بودن. لو رفتن

خدایا حکمتتو شکر ... بازم نذاشتی راه اشتباه برگردم

خدا هدایتشون کنه ... خیلی دلم میسوزه حیف بچه های اون زن .. من دلم پر میکشید واس یبار اسانه گفتن دختر ۳ ساله ش روزایی که عقد بودم . با اون دختر بچه ببشتر از شوهرم تو خونه وقت میگذروندم . ترانه میزاشتم ومیرقصید و مدام بغلش میکردم 😭😭😭😭😭..درسته ی روزایی مثل چسب میچسبید بهم ولی در کل بچه ها رو دوس داشتم ... چجوری مادرش پا گذاشت رو نون و نمکی که خوردیم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بارها به شوهرم گفتم تو دادگاه

اون دختر بچه ی روز میخواد عروس شه اگه پیگیری قانونی نکردم فقط بخاطر بچه هاش ه وآبروی پدرت ه ولیییی اگه بفهمم اونقدر حیوونین که گذشت کردن نمیفهمین منم پا میزارم رو همه چی .

کاش بفهمن حرمت چه روزایی رو نگه داشتم

لعنت ب جفتشون

کاش خدا دلمو آروم کنه😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.