2777
2789
عنوان

استاد👹

60 بازدید | 5 پست

بعضی استادا واقعا با شعور و باشخصیتن ولی...

یکی از استادامون خیلی عجیبه، احساس میکنم واقعا از نظر روانی مشکل داره، بارها گریه بعضی از بچه هارو درآورده، یهو سر یک چیز مسخره و عادی میبینی به یکی گیر میده، امروز هم که امتحانش به شدددددت سخت و غیر استاندارد

خیلی برام عجیبه که ترم بالاییا همش تعریفشو میکنن

تازه قراره باهاش درسای زیادی داشته باشیم خیلی ناراحتم خیلی ازش بدم میاد

چه رشته ای هستی که امتحان دارین الان

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم اسم دانشگاه بگم ولی هنوز دوتاش مونده🙃

اسم نه رشته رو بگو وزارت بهداشت یا علوم دولتی آزاد

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

وزارت علوم دولتی

چه بد من شنیدم وزارت علوم مجازی کرده

من وزارت بهداشتم گفتن غیبت موجه هست دیگه ندادم