2777
2789
عنوان

ورشکستگی

103 بازدید | 9 پست

بعد خیانت بابام زندگیمون از این رو به اون رو شد من در کودکیم خیلی عذاب کشیدم از نظر این که از پدر و مادرم هیچ محبتی ندیدم و من رو اصلا درکم نکردن حالا قبل خیانت بابام وضع مالیمون خیلی خوب بود بعد اون اتفاق پدرم شغلش رو از دست داد حتی یه مقدار از سرمایه هم از دست داد نمیدونم شاید به خاطر کار پدرم من و مادرمم داریم میسوزیم خلاصشو بخوام بگم دنیا خیلی مسخره و اشغاله دیگه توان ندارم زندگیمو ادامه بدم خانوادم خستم کرده بودن ولی از یه جهت به پول دلخوش بودم اما حالا چی؟....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شوهر منم اول عروسیمون ورشکسته شد الان حدود شیش سال گذشته فقط دارم تحمل میکنم ذره ای علاقه به این زندگی ندارم چون با دروغ شروعش کرد حالم از خودش و خونوادش بهم میخوره راه فراری هم از دستشون ندارم مجبورم ادامه بدم

متنفرم از زندگی بدون پول و خونه و ماشین همیشه میگم کاش بهم خیانت میکرد

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

صبر کن درست میشههمه تو زندگی شون روزای سخت دارن🥲

من انقدر روز سخت دیدم که دیگه بریدم

مگه من چند سالمه که باید این همه سختی و مشکلات داشته باشم؟

اصلا من هر روز میگم غلط کردم به دنیا اومدم هر روز آرزوی مرگ میکنم دلم میخواد همین الان ایشت قلبی کنم و تموم شه همه چیز

من انقدر روز سخت دیدم که دیگه بریدممگه من چند سالمه که باید این همه سختی و مشکلات داشته باشم؟اصلا من ...

پیش خودت شاید فکر کنی دیوونهم

ولی یه روز خوب میاد اینو میدونم:)

مطمئن باش بعضی وقتا هم که خیلی خسته شدی برو یه گوشه با خدا درد و دل کن صحبت کن گریه گن اینجوری خیلییی آروم میشی

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

حالا شوهر منم اول عروسیمون ورشکسته شد الان حدود شیش سال گذشته فقط دارم تحمل میکنم ذره ای علاقه به ای ...

ورشکستگی و نداشتن امکانات دردش خیلی شدیده ولی خیانت از اونم شدید تره وقتی مردی به همسر و بچش خیانت میکنه انگار تو وجود همسرش و دخترش یه آتیش ریختن اتیشی که شاید سوختن هاش هیچ وقت التیام پیدا نکنه

به نظر من به خانوادت بگو حمایتت کنن و جدا شو ازش امیدوارم بچه نداشته باشی اگه بچه دار بشی بچه زندگیش مثل من جهنم میشه