the_zahra مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 32 عنوان مرکز خرید 35 بازدید | 5 پست میشه چندتا مرکز خرید خوب که تنوع لباساشون زیاد باشه معرفی کنید ؟🥲من چندساله دلگشا و اطرافش رو میرم بنظر از کوروش مال و ایرانمال و نیایش و... بهترن اونا بیشتر جنبه تفریحی داشتن تا لباس و اینا دیروز | 19:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatoonnn عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1688 دلگشا کجا است خوبه ؟ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
کوکوشنل عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 2443 برو از بازار بخر پاساژا پول اجاره و اب و برق مغازشونم از مشتری میگیرن میکشن رو جنسشون اصلا نمیصرفه لایک نکن 🤨
the_zahra مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 32 دلگشا کجا است خوبه ؟ بازار تهران همون ۱۵ خرداد
the_zahra مدیر استارتر عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 32 برو از بازار بخر پاساژا پول اجاره و اب و برق مغازشونم از مشتری میگیرن میکشن رو جنسشون اصلا نمیصرفه دقیقا ولی خیلی بولد شدن
khatoonnn عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1688 بازار تهران همون ۱۵ خرداد مرسی اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹