2777
2789
عنوان

عمل بینی

57 بازدید | 12 پست

کیا اینجا دماغشون عمل کردن؟ عمل سختیه؟ دکترتون کی بوده پیجشو دارین ؟ر ازی بودین؟ حس عجیبیه هم دوس داری انجام بدی هم میترسی انجام بدی ولی زشت شی🥲کسی با عمل بینی زشت میشع؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سخت نیست کلافگی داره هفته اول تا اتل داری

بعضیا بیخود ادا در میارن

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

دکتر خوب میشناسی معرفی کنی؟

من حدودا ۴ ۵ تا از آشناهام پیش دکتر محبی عمل کردن واقعا راضی بودن در ظاهرم که من میبینم خیلی عالی شدن..

خودمم پیش پیام واردی عمل کردم.. ولی خب دماغ من خیلی انحراف داشت چهار بار شکسته بود..نسبت به قبلش خیلیییی بهتر شده قیافمم عوض شده.. ولی خب بی نقص نیست دیگه یسری ایراد داره

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨
سن ادمو کمتر نشون میدع؟

ببین من عکسای ۱۸ سالگیمو با الان که ۲۸ سالمه مقایسه میکنم.. انگار اونموقع ۳۰ سالم بوده الان ۲۰ سالمه.. حرف خودمم نیستا همه میگن عوض شدی..اگه بقیه ی چیزای صورتت تناسب خوبی داشته باشه یدونه دماغ پر از ایراد اون وسط باشه،آره عمل کنی خیلی عوض میشی

چه شهری هستن دکتر محبی؟

محبی فکر کنم تهرانه

پیجم داره البته

ولی به پیج نمیشه اصلا اعتماد کرد.. الان پیام واردی تو پیجش گل و بلبله ولی کم شاکی نداره کامنت مخالفشم بلاک میکنه بقیه دکترام صددرصد کامنت بدارو پاک میکنن

محبی فکر کنم تهرانه پیجم داره البته ولی به پیج نمیشه اصلا اعتماد کرد.. الان پیام واردی تو پیجش گل و ...

من یکی دوستام عمل کرده پیش به دکتر تهران خیلی خوب شده

من یکی دوستام عمل کرده پیش به دکتر تهران خیلی خوب شده

به یه نفر اکتفا نکن بنظرم.. باز چندنفر نمونه کارشو ببین مطمعن شی..

بعد اینایی که عمل میکنن اکثرا مشکلاشونو نمیگن.. ببین مشکل تنفسی ندارن فرورفتگی برآمدگی انحراف اینا نداره

هرچند یه درصدی کار دکتره مراقبت بعدشم مهمه که بخیه ها باز نشن بینی تکون نخوره کج و کوله شه