2777
2789
عنوان

بارداری دوم

247 بازدید | 36 پست

ببخشید بچه ها 

شما کدومتون بعد از بارداری اول وقتی برای بار دوم اقدام کردید به مشکل برخوردید و علتش چیه که بارداری اول به خوبی اتفاق میفته ولی برای دوم مشکل پیدا میکنی چند سالی نمیشه ؟ این رو برای خواهرم میپرسم بارداری اولش برعکس من که باردار نمیشم زود باردار شد البته یه کم عفونت داشت سوزند بعد یه ماه بعد باردار شد الان پسرش شش سالشه برای دومی داره اقدام میکنه نمیشه یکسالی میشه رفتیم دکتر گفتیم شاید عفونت داشته باشه که گفت نداره خوبه اوضاعش 

کسی با این مشکل مواجه شده میتونه بگه دلیلش چیه ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اولی رو با اولین اقدام الحمدالله باردار شدم. برا دومی یکساله اقدامم.هیچ مشکلی هم نداریم.

چرا این جوری میشه دلیلش چیه آخه خواهر من میخواد بیچاره بادار بشه سنش داره میره بالا میگه حداقل دو تا بچه داشته باشم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
من اولی خوب و راحت بود دومی هم بعد 8 سال سر اقدام سوم حامله شدم ولی سقط شد

الهی الانم باردار نشدی هنوز؟

من بارداری اولموهیچ استرسی نداشتم وبرام مهم نبودکی باردارشم وهمون ماه اول باردارشدم.ولی سربارداری دوم کلی استرس داشتم چون بعدازپنج ماه باردارشدم وبارداری سختی داشتم اوایل خونریزی جفتمم سرراهیه:-(

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
چرا این جوری میشه دلیلش چیه آخه خواهر من میخواد بیچاره بادار بشه سنش داره میره بالا میگه حداقل دو تا ...

چند سالشه ؟؟

من هم نگران تفاوت سني و سن خودم و شوهرم هستم 

دخترم ٦/٥ 

خودم ٣٥

شوهرم ٤٧ 

😐😐😐😐

چمدونم ولا دلیلش چیه.....۳۱سالمه.خودم وشوهرم هیچ مشکلی نداریم.حتی دارو هم خوردم.iuiهم کردم.احتمالا اگه اینماه نباشم،ماه دیگه میرمivfدیگه.چون هم داره دیر میشه دیگه وهم چند قلو می خوایم

چرا این جوری میشه دلیلش چیه آخه خواهر من میخواد بیچاره بادار بشه سنش داره میره بالا میگه حداقل دو تا ...

شایداشکال ازهمسرشه بهتره شوهرشم یه آزمایش بده

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من اولی رو همون ماه اول حامله شدم دومی رو چندماه اقدام بودم نمیشدم دکتر گفت هرچی سن بره بالاتر حامله ...

به نظر من ربطی به سن نداره البته اونهای رو که ازدواج نکردن رو میگم من یکی رو میشناسم آشناست که تو سن 32 ازدواج کرد 33 بچه اورد الانم که 37 هست بارداری دوم رو داره نمیدونم برای ما چرا نمیشه خواهر من 31 هستش