abcdbcda مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 1643 عنوان خرید گوشی 51 بازدید | 5 پست سلام بهترین گوشی زیر۱۵تومن چیه کسی اطلاع داره؟گوشیم خراب شده زیاد نمیشه تایپ کنم . ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون... دیروز | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artiiiiiii عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 1806 والا فک کنم هیچی مام اوضاع مون همینه ولی میسازیم🥺😂 بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝
abcdbcda مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 1643 والا فک کنم هیچی مام اوضاع مون همینه ولی میسازیم🥺😂 من الان با ی گوشی اینجام ک خود سازندش فک نمیکرد اینقد کار کنه ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...
raikai عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 247 سامسونگ آ صفر پنج یا هفت.شیائومی c هم میتونی.اگه میتونی یه ده دوازده تومن بزار روش و یه شیائومی نوت ۱۴ دوسیم کارت بگیر.که دیگه مثل همین تا سالها واست کار کنه.
abcdbcda مدیر استارتر عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 1643 سامسونگ آ صفر پنج یا هفت.شیائومی c هم میتونی.اگه میتونی یه ده دوازده تومن بزار روش و یه شیائومی نوت ... مرسیییی والا پولم کمه متاسفانه ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...
raikai عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 247 مرسیییی والا پولم کمه متاسفانه حیف شد.گفتم حداقل یه گوشی رنجِ متوسطِ این روزا بگیری که نشد.فدای سرت،اینم رو بقیه.