2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیم ست شامل : ۲ تیکه مثلا گردنبند و انگشتر

سرویس شامل : ۳ یا ۴ تیکه

شامل گردنبند و دستبند و انگشتر و گوشواره

برای عروس یه سرویس ظریف و مینیمال و شیک خوبه

زیبایی در ظرافت و سادگیست🌱

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

سرویس که میشه گوش واره دستبند گردنبند و انگشتر که با این قیمت طلا ظریف ترین سرویس حداقلش از 300 میلی ...

اره من دختر عموم چند روز پیش یه سرویس ظریف گرفت بدون انگشتر ۲۲۰ تومن

بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝

معلومه خواهر دامادی که هیچی رو خوشت اومد😉

خودِ داماده !!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
حتما باید بگیره آدم جزو رسوماته یا نه

بله

ارزش برای عروس قائل شدن هست

یه انگشتر و حلقه سر عقد

یه سرویس سر عروسی

بعضی ها بیشتر هم میدن مثلا النگو یا نیم ست سر عقد

که البته الان با این قیمت طلا نمیشه انتظار بیجا داشت

من خود دومادم البته دوماد که نیستم فقط دارم پول جمع میکنم در آینده بخرم خر نخریده آخر بسته😂😂

ای خدا🥺😂

حتما باید بگیره آدم جزو رسوماته یا نه

باید باید شده در نیم ست من خودم شخصا با اینکه همسرم دوست دارم ولی قبول نمیکنم که برای عروسی هیچ سرویسی نخرم همسرم بخواد فقط عروسی بگیره

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️