2777
2789
عنوان

فامیلی فرزند

117 بازدید | 8 پست

خانمها هیچ راه حقوقیای وجود نداره که با وجود پدر بچه فامیلی مادر روش گذاشته بشه؟

خود پدر هم رضایت داشته باشه

اما ما در تنگنای این زمانه، در گشایش روز بزرگی پا به عالم گذاشته ایم. ما، در امتداد زمان هر روز متولد شده ایم و هرگز نمیمیریم

تو آیین یهود اینجوریه اونم اینجا نمیشه😂

گفتم خانمها شما خانومی؟

اما ما در تنگنای این زمانه، در گشایش روز بزرگی پا به عالم گذاشته ایم. ما، در امتداد زمان هر روز متولد شده ایم و هرگز نمیمیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا سوالات به آیین دیگه میخوره من چکار کنم😂

چه ربطی داره من گفتم خانوم ها ولی شما توی تاپیک شرکت کردید!

میشه بپرسم دلیل این کار چیه

ما تو فامیل داریم سه تا از بچه ها فامیلی مامانشون روشونه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

میشه بپرسم دلیل این کار چیهما تو فامیل داریم سه تا از بچه ها فامیلی مامانشون روشونه

پدرشون هم هست یعنی؟

دلیلش اینکه فامیلی مادر خیلی بهتر از فامیلی پدره، کوتاه تر و با معنی تر

مرتیکه احمق من اصلا شوهر ندارم مشخصه چیزایی که استفاده میکنی برازنده خودته

پدرشون هم هست یعنی؟ دلیلش اینکه فامیلی مادر خیلی بهتر از فامیلی پدره، کوتاه تر و با معنی تر

اون موقعه پدره زنده بود

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳