2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا سنتی ازدواج نمیکنم،دکتری داشته باشه اصلا

من یه بار با عشق نامزدیم بهم خورد بیخیال عشق شدم بنظرمن عشق تو این زمونه به درد ازدواج نمیخوره هرکسی عقیده خودشو داره نمیدونم گیجم

وای واقعا میترسم نتونه دلمو به دست بیاره

اسمش روشه دیگه نامزدی دوران آشنایی قبل عقد

اگر دیدی از لحظات احساسات نمیتونه ار'ضا کنه بهم بزنید

بروز احساسات بخش بزرگی از زندگی مشترک و میسازه

من همسرم بزرگترین اشتباهم بکنه دوتا زبون میریزه یادم میره مهم واقعا

اسمش روشه دیگه نامزدی دوران آشنایی قبل عقداگر دیدی از لحظات احساسات نمیتونه ار'ضا کنه بهم بزنید بروز ...

هی خواهر یه بار نامزدیم بهم خورده بنظرت الان باهاش در ارتباط باشم بهتر نیست اول قشنگ بشناسمش بعد اجازه بدم بیاد خواستگاری

[QUOTE=410578704]منظورم اون سادگی نیستا چون دوست دختر نداشته بلد نیست چی بگه چطور ابراز کنه محبتشو نمیدونم میتونم منظ ...[/QUOTE

متوجه شدم دقیقا منظورم همین بود بده که ابراز احساس بلد نیست تو مسله محبت باید همه چی بهش بگی که این کار کن اون کار کن که بعد گفته شما انجام بده من خودم موافق این موضوع و آموزش محبت نیستم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

[QUOTE=410578704]منظورم اون سادگی نیستا چون دوست دختر نداشته بلد نیست چی بگه چطور ابراز کنه محبتشو ن ...

همون منم میترسم اما خب نمیدونم که نمیتونم تصمیم بگیرم میخوام یک سالی صبر کنم

من یه بار با عشق نامزدیم بهم خورد بیخیال عشق شدم بنظرمن عشق تو این زمونه به درد ازدواج نمیخوره هرکسی ...

من خاستگار سنتی زیاد داشتم همرو تلفنی رد کردم اصلا معیارم ازدواج با عشق بود دیگه درسته هر کسی یجور ملاکایی داره

پشت من خدا بوده همیشه ...