2777
2789
عنوان

مشورت لازمم

81 بازدید | 17 پست

سلام دوستان ی مشورت لازمم لطفا کمک کنید تصمیم درستی بگیرم

2سال پیش میرفتم ی دندانپزشک بعد شوهرم باهاش بحثش شد دیگ روم نشد ک برم حالا بنظرتون برم باز پیشش یا کلا نرم اونجا؟

بیخیال گذشت برو

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی دکتره باهام لج نمیکنه

ربطی ندارد بعدم گذشت زمان ممکنه کمپلت فراموش کرده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

آره بابا برو تو که بحث نکردی شوهرت بحث کرده 😁

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️ خیلی فرق بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

نه مطمنم فراموش نکرده شوهر بیشعورم بااین اخلاق. ولی من دلم میخاد برم پیشش چون اونجا نمیترسم کارشم خ ...

بیخیال تو که نگفتی باهات لج کنه یکی دیگ بود

خب پیغام داد ب دوستمون بگو خانومش بیاد من نرفتم کلا 2سال گذشته

خب بهتر برو بنظر من