2777
2789
عنوان

نذر نمک

266 بازدید | 23 پست

از این بسته های کوچیک یجایی پخش میکردن یک خانومی گفتش که ازش حاجت گرفتم یدونه هم داد دست من بعد روش نوشته داشت بازش کردم الان میگن بازش کنی باید نذرشو ادا کنی کسی میدونه چجوریه؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من تا حالا دادم این نذرییعنی چی باید اداکنی؟

گفتن اگه کاغذ رو به نیت حاجتت باز کنی و بخونی تو هم باید همون نذرو انجام بدی

حاجت گرفتی ازش؟ چطوریه؟

تا اونجا که میدونم اگه خودت بخوای میتونی همین نذر رو انجام بدی و وقتی حاجتت رو گرفتی بعد نذرت رو ادا کنی همینطوری لازم نیست چیزی بدی

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

تا اونجا که میدونم اگه خودت بخوای میتونی همین نذر رو انجام بدی و وقتی حاجتت رو گرفتی بعد نذرت رو ادا ...

آخه روش کلا یچیز دیگه نوشته متوجه نمیشم اصلا چجوریه

نذرش میدونی چطوریه؟ بلد نیستم اصلا

والا زیاد اطلاع ندارم خب مثل نذرای دیگس دیگه طرف نذر کرده مخش کرده توام استفاده میکنی

اگه ارزویی داری میتونی قبل مصرف نمک بگی بعدش بگی اگه ارزوم براورده شد منم نمک بگیرم فلان تعداد پخش کنم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

گفتن اگه کاغذ رو به نیت حاجتت باز کنی و بخونی تو هم باید همون نذرو انجام بدی حاجت گرفتی ازش؟ چطوریه؟

کاغذ چیه؟

والا چیزی ک بوده از قدیم نذر نمک مال حض زهراس

۵ تا بسته نمک تقسیم میکنند ب نیت ۵ تن

من برای شفا مریض سه بار

خداشکر حاجت م خداو بعد حضرت زهرا داد

کاغذ چیه دیگه؟

والا زیاد اطلاع ندارم خب مثل نذرای دیگس دیگه طرف نذر کرده مخش کرده توام استفاده میکنیاگه ارزویی داری ...

یعنی بعد حاجت روایی پخش کنم؟ آخه اینجا نوشته قبلش باید نذرو بدی اصلا نمیفهمممممم😭😂

کاغذ چیه؟والا چیزی ک بوده از قدیم نذر نمک مال حض زهراس۵ تا بسته نمک تقسیم میکنند ب نیت ۵ تنمن برای ش ...

نه اینا از این نمکای کوچیک هست که کنار غذای رستوران میدن از اوناست بعد روش یک کاغذ هست با اسم ی شهید و نوشته پنجشنبه اول فلان تعداد صلوات هدیه به ایشون پنجشنبه دوم همون تعداد نمک و پنجشنبه سوم حاجت روایی

یعنی الان باید نمکو بدم ؟

نه اینا از این نمکای کوچیک هست که کنار غذای رستوران میدن از اوناست بعد روش یک کاغذ هست با اسم ی شهید ...

این مدل ندیده بودم

اگه حاجت داری

اگه حاجت نداری خب فاتجه بخون براشهید و نمک بخورروی غذا