2777
2789
عنوان

قیمت طلا 🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 96 پست
حالا الان مگه چیه برو بخر

آخه صبح ۱۸ بود الان ۱۹

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین الان فکر کنم 18وخورده ای ایناست .دیگه اگه هم بیاد پایین کم میاد در حد 17وخورده ای اینا میشه کفش.

اما بعدش دوباره خیلی میره بالا

من چند روز پیش دیدم هفده وخورده بود عصر نخریدم گفتم فردا میاد میشه 16اینا .اما فرداش شد 19و150 من رفتم نزدیک هشت گرم .خریدم .ولی الان امده پایین .ناراحت هم نیستم .چون هم استفاده اش رو میکنم .هم من طولانی مدت می خوام نگه دارم

ایشالا یچیز خوب بخری

انشاالله

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

ببین الان فکر کنم 18وخورده ای ایناست .دیگه اگه هم بیاد پایین کم میاد در حد 17وخورده ای اینا میشه کفش ...

یعنی ممکنه بشه ۱۷ اینا ؟

احتمال پایین اومدن بیشتره یا بالا رفتن ؟

البته همین چند روز رو میگم وگرنه طلا که کلا همیشه بالا میره

یعنی ممکنه بشه ۱۷ اینا ؟ احتمال پایین اومدن بیشتره یا بالا رفتن ؟ البته همین چند روز رو میگم وگرنه ط ...

بنظرم دیگه فردا صبح هم چک کن .تا عصر بعد عصر دیگه تل تل نکن بخر .

فکر نکنم زیاد بیاد پایین .اگه هم بیاد .بازم زود خیلی زود مثل قورباغه میپره بالا .

اما بخر دراز مدت نگهش دار

بنظرم دیگه فردا صبح هم چک کن .تا عصر بعد عصر دیگه تل تل نکن بخر .فکر نکنم زیاد بیاد پایین .اگه هم بی ...

انگار رو به پایینه

تمام تحلیل گرا کف طلا رو 18 تشخيص دادناما هیییچ قطعیتی در قیمت طلا وجود نداره.... تجربه ی یکسال گذشت ...

رو به پایین شد 🚶♀️

نمیدونم ولی باغ هم راکد خیلی وقت شاید یدفعه گرون بشه شایدم نه اگر نمیخوای حالا حالا ها باغ بفروشید ب ...

اینجایی که ما میخواهیم بخریم جاش خوبه خونه های روستاییش چند میلیارد شده زمین کشاورزیش هم تا متری دومیلیون هست بستگی به جاش داره و امکانات هم همه چی تو روستاهاش هست...باغهای متراژ بالا جواب خویش هم گرون شده باید ببینم مشتری داره برای زمان فروش یانه

زیر 18 ؟!گلم اینا نوسانات بازار هست و طبیعی....

اونکه اره

ولی منتظر بود من بخرم 😂😂😂