2777
2789
عنوان

عروسی جاریم

1494 بازدید | 52 پست

پیرو تاپیک قبلیم (اگه ندیدی برو بخون)

حلقه نشون رو چون از من پرسیدن من نظر دادم وگرنه اصلا نظر نمیدم ی چیز گرونم انتخاب کردم ک نگن از حسودیشع

با جاریام رسمیم ولی با احترام این جوری نیست ک خیلی باهاشون صمیمی باشم من در کل با خانواده همسرم رسمیم و رودربایستی دار

نمیخام ارایش غلیظ کنم ولی فرق ی میکاپ اصولی و گرون با معمولی خیلیه ی میکاپ اروپایی خفن

ی لباس تیره اما شیک

یعنی بخام ۵۰ تومنم پول لباس و ارایش بدم برام اوکیه

اینکه گفتم من از اون دوتا خوشگل ترم 😂 ب هر حال ادم خوشحال میشه از جاریاش خوشگل تر باشه نمیشه خدایی؟؟

اینکه گفتم میخام برقصم چون همه جا میرقصم و رقصو خیلی دوست دارم فقط وقتی ی جایی ناراحتم نمیرقصم😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به ما چه مردم الان تو بدبختی هستن این داره چیمیگه

نصف بیشتر مردم همینن همه روز تاپیک بدبختی میزنن والا آنقدر ماها مصرف گراییم کشورای اروپایی نیستن . طرف داره میگه آرایش اروپایی خفن در حالیکه خود اروپایی ها اصلا اهل آرایش نیستن ولی اینجا چون مردم ما عادت کردن ب ولخرجی آرایشگر هم آرایش اروپایی رو خدا تومن تو پاچه اینا میکنه هر دو هم راضی .چون میره اینور اونور میشینه میگه بیست تومن پول آرایش و رنگ موهام شد

واقعا عقب افتاده ایم تو خیلی چیزا اونوقت تو برهنگی با غرب مسابقه گذاشتیم !!!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
نصف بیشتر مردم همینن همه روز تاپیک بدبختی میزنن والا آنقدر ماها مصرف گراییم کشورای اروپایی نیستن . ...

عزیزم شما میری عروسی لباس نمیخری؟!

هر کس براساس جیبش هزینه میکنه

منظورم این بود ارایش غلیظ ن ارایش لایت

چ ربطی داره اخه شما ارایشگاه نمیری؟؟

عزیزم شما میری عروسی لباس نمیخری؟!هر کس براساس جیبش هزینه میکنهمنظورم این بود ارایش غلیظ ن ارایش لای ...

ما میریم آرایشگاه اما لزومی نمیبینیم پول اضافه خرج کنیم که چش بقیه رو دربیاریم

ی آرایش معمولی با ی لباس معمولی شأن ادمو پایین نمیاره اتفاقا سادگی خودخواسته عقل و فهم و شعور آدم رو ب رخ میکشه

هر چند خیلی کار داره ما ب اپن نقطه برسیم

هر چی از فرهنگ غرب ضد ارزش هست رو زودی میریم تقلید میکنیم اما تو کارهای خودشون راهمونو کج میکنیم

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
ما میریم آرایشگاه اما لزومی نمیبینیم پول اضافه خرج کنیم که چش بقیه رو دربیاریم ی آرایش معمولی با ی ل ...

شما همین ک میخای تفکر خودتو تحمیل کنی شعورتونو نشون میده

شاید یکی دوست داره لباسش گرون باشه از جیب شما خرج میکنه ک بهتون فشار میاد؟؟!

لباس ساده هم وقتی پارچش با کیفیته گرونه

الان ی مانتو خدا تومنه نکنه تورم کشور تقصیر ماست؟

ما میریم آرایشگاه اما لزومی نمیبینیم پول اضافه خرج کنیم که چش بقیه رو دربیاریم ی آرایش معمولی با ی ل ...

مسلما ادم تو ی سری مراسما دوست داره بهتر و بیشتر هزینه کنه تفکرتون اصلا منطقی نیست

شما عروسی خواهرت دوس نداری بیشتر انرژی و هزینه بزاری؟

احساس خوبی بهت نگرفتم .....همین مقایست یعنی شماهم به اندازه کافی اهل حسادت هستی و نگاه از بالا به پایین به بقیه داری

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...