2777
2789
عنوان

من حسودم یا نه😔💔

74 بازدید | 8 پست

یه دوست دارم همیشه پیش من ناله میکنه پول ندارم(جلو بقیه خیلی چسی میاد مثلا میره یه مانتو ارزون میخره بعد به بقیه میگن سه تا مانتو خریدم فلان میلیون یا من میدونم پول نداره ولی یجوری رفتار میکنه جلو بقیه پولداره میاد میگه فلان رفتار و کارو کردم) اینا منم باهاش راحتم چند روز پیش یه گوشواره دیدم گفتم دارم پول جمع میکنم بخرم

بعد امروز اومده میگه گوشواره خریدی گفتم نه پولم کمه گفت من گوشم سوراخ جدید کردم رفتم خریدم

بهم حس بد میده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه مدت قطع ارتباط کردم هعی هر از گاهی پیام میداد میگفت سلام فلان چیز خریدم فلان جا رفتم

شاید واقعا قصد و هدفی نداره ..

شاید فک میکنه ازین طریق میتونه دوستاتو نگهداره

بهش بگو خب چخبر کار جدید نکردی بجز خرید ؟

فیلمی کتابی چیزی

شاید واقعا قصد و هدفی نداره ..شاید فک میکنه ازین طریق میتونه دوستاتو نگهداره بهش بگو خب چخبر کار جدی ...

اولا اینجوری نبود دو ساله اینجوری شده و کل هنر و پز دادنش شده اینکه پسرا دنبالشن و چی خریده

اولا اینجوری نبود دو ساله اینجوری شده و کل هنر و پز دادنش شده اینکه پسرا دنبالشن و چی خریده

پس معلومه خیلی وقته باهاش دوستی . خب سن بلوغین؟چند سالتونه؟ اگر زیر ۱۸ هستین که اینا طبیعیه میخواد خیلی خفن بنظر برسه و پذیرفته بشه . شاید تو خونه بهش توجه نمیکنن با خیلی محبوب نیس اینطوری دنبال توجهه . میتونی یکم راهنمایش کن غیر مستقیم که اره فلانی داشت از خریدش تعریف میکرد بنظرم جالب نیس هی ادم تعریف خریداشو بکنه.شاید یکی نداشته باشه. هرکس داره برای خودش داره. اگرم دیگه خودش قابل تحمل نیس ازش فاصله بگیر جواب تلفن نده