2777
2789
عنوان

گو گل

41 بازدید | 7 پست

میشه هیستوری پاک شده رو ریکاوری کرد؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جیمیل باز باشه تو اون همه رو میاره

حالا اگه جیمیل بسازم از این بعد اونجا میاد بالا؟

این سوال منم بود! بااجازه استارتر!

جیمیل چجوری بسازم؟

کجای جیمیل هیستوری مو ببینم؟

اگه جیمیل باز باشه تو اون همه رو میاره

میشه بیشتر توضیح بدید

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
حالا اگه جیمیل بسازم از این بعد اونجا میاد بالا؟ این سوال منم بود! بااجازه استارتر! جیمیل چجوری بس ...

سوالاتون عالیه

حالا اگه جیمیل بسازم از این بعد اونجا میاد بالا؟ این سوال منم بود! بااجازه استارتر! جیمیل چجوری بس ...

بله میاره. من جیمیلم همیشه آن هست. الان میتونم برم همهههه سرچ ها تو این چند سال رو ببینم. مسیرش دقیق یادم نیس ولی تو گوگل بزنید میاره. خودم پیدا کنم میذارم براتون