2777
2789
عنوان

بین النسلین

82 بازدید | 9 پست

به خدا نمیدونم به کدوم نسل تعلق دارم.نه اون نسل قدیم پدر و مادرامون رو قبول دارم نه این چرت و پرتا و کارای نسل جدید رو.

کلا موندیم وسط ما دهه شصتیا هفتادیا🤭

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منه تقریبا دهه نودی هم همینم😂😂

ای بابا 🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ما هم نسلی هستیم برا خودمونولی گاهی وقتا با این پیشرفت تکنولوژی وحشت می کنم از ۱۰ سال آینده. اون موق ...

امروز داشتم به همین فکر میکردم.مامانم کارمند بازنشسته اس تا ماهارو میبینه میگه فلان چیز تو این ستا یا تل گرام چطور برم و کجا برم و فلا چیزو نصب کن واسم و ...

گفتمما هم یه روز از تکنولوژی عقب میمونیم و به بچه هامون میگیم یادمون بدن اونام با بی حدصلگی و اکراه یاد بدن شاید🫣🥹

باز شما دهه شصتیا🗿🗿

طفلی دهه شصتیا🫠