2777
2789
عنوان

کمکککک❤️‍🩹💔

157 بازدید | 12 پست

سلام ببخشید اگه یکم طولانیه لطفا بخونینش

من کلا یه آدمی بودم که اصلا قصد مستقل شدن داشتم اصلا از ازدواج خوشم نمی یومد از هیچ پسری خوشم نمیومد اما یه روز تو هتل یک آبروریزی کردم بعد یک پسر خوش قیافه منو دید تو یک وضعیت فجیعی .

تازه به نظرم پدرامون همکار باشن اما تو شهرهای مختلف مثلا من تو خراسان اونا تو تبریز و ترکن حالا بدجور حالم بده هر وقت میبینمش یا بهش فکر میکنم قلبم تند تند میزنه بعد تقریبا ساعتهای سه بعد ظهر بود ابروریزیم بعد ساعت هشت برا شام رفتیم رستوران بین اون همه آدم بعد پسره از کنار میزمون رد شد و داشت زیر دهنی میخندید بعد من خیلی خجالت کشیدم اما از اون موقع به بعد قلبم تند تند نسبت بهش میزنه هر وقت در آسانسور باز میشد آرزو میکردم اون پشت در باشه برای خودم خیال بافی میکنم اما حالا بعد از پنج روز از هتل اومدیم بیرون اونا هم اومدن بیرون یعنی برن شهرشون من تو راه همش دارم به اون فکر میکنم دارم گریه میکنم دلم میخواد دوباره ببینمش واقعا نمیدونم این عشقه آخه من دختری هستم که جلو بقیه خودش رو خوب میگیره. هچکسی از دلم چیزی نمی فهمه تازه خجالت میکشم به خالم بگم ولی اگه بهش بگم واقعا تعجب میکنه که من یه همچین حسی دارم ، من واقعا افسردگی گرفتم آخه تازه دوره شهرامون واقعا دارم دیوونه میشم.

توروخدا بگین چیکار کنم از ذهنم بره بیرون تازه من به مصلحت خدا اعتقاد دارم اما نمیدونم الان مصلحت خدا تو این کار چیه یعنی رنج و عذابه منه؟😭😭😭❤️🩹💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه نمیدونم چیکار کنم من حجاب برام خیلی مهمه بعد دستام کثیف بود مجبور بودم برم سرویس دستشویی تو راهرو بعد مامانم سالم رو گذاشت رو سرم و خیلی بد بود صورتم افتضاح و موهامو دیده میشد مثل جاسوسان اومدم بیرون به چپ نگاه کردم همینکه به راست نگاه کردم اونو دیدم که چجوری و استفاده بود داشت نگام میکرد که نمیدونی تازه آخه خانوادم از اون آدما نیستم که بذارین شماره بگیرم تازه یا تازه ترش من قبلاً از آدمهایی بوده که خوشم بیاد اما اینجوری نه این فقط منو به گریه میندازه 😭😭تازه همسایه کناریمون هم بود

آخه نمیدونم چیکار کنم من حجاب برام خیلی مهمه بعد دستام کثیف بود مجبور بودم برم سرویس دستشویی تو راهرو بعد مامانم سالم رو گذاشت رو سرم و خیلی بد بود صورتم افتضاح و موهامو دیده میشد مثل جاسوسان اومدم بیرون به چپ نگاه کردم همینکه به راست نگاه کردم اونو دیدم که چجوری و استفاده بود داشت نگام میکرد که نمیدونی تازه آخه خانوادم از اون آدما نیستم که بذارین شماره بگیرم تازه یا تازه ترش من قبلاً از آدمهایی بوده که خوشم بیاد اما اینجوری نه این فقط منو به گریه میندازه 😭😭تازه همسایه کناریمون هم بود

همه کارهای خدای متعال از روی حکمت هست هر خوبی از خداست و هر بدی از نفس ماست.

در اصل برای اینکه در دنیا و آخرت به سعادت و خوشبختی حقیقی برسیم باید سعی کنیم که هر کاری که انجام میدیم مورد رضای خدای متعال باشه خوشبختی در رضایت خداست و بدبختی در نارضایتی خداست

تا وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم!