2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا سیب نذرشون کردی؟

حدودا یک کیلو یا دوکیلو

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

ببخشید شما اهل خوندن نماز واجب هم بودی و هستی؟

نماز واجب؟ یعنی نمازهای روزانه

بله الحمدلله میخونم

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

میگم گلم شما بعد اینکه برای این دو شهید سیب نذر کردید چه مدت بعدش حاجت روا شدید؟؟

من اول برای دو تا شهید نذر کردم

ولی بعد تغییر دادم فقط برای شهید هادی

چون شنیدم نذر سیب برای شهید جهانداریان ؛ صحت ندارد

حدودا یک هفته

حاجتم محال نبود

ولی اتفاقش سخت بود

بااین نذر راحت شد

چ خوب خدا رو شکرعزیزم منو خیلی دعا کن به حاجتام برسم 😭

عزیزم نمیدونم چه حاجتی دارید ولی من میخام دوتا نکته بهتون بگم

قبل از نذر ؛ نماز هاتون را شروع کنید و بخونید

بعد از نماز با خدا صحبت کنید و حاجت را بخواهید

بعدش یک نذر بکنید و توکل کنید و دیگه رها کنید

اصرار بر خواسته خوب نیست

صلاح باشه اتفاق می افته

شما بندگی کنید و اجازه بدین خدا هم خداییش را بکنه

توکل

مفهوم توکل را تمرین کنید