2821
2789
عنوان

خاستگاررر

85 بازدید | 12 پست

اگر یک نفر و قبول کرده باشین همه هم فهمیده باشن آزمایش خون هم رفته باشید به پسره هم قول داده باشی تا آخرش هستم و خلاصه حسابی عاشق و وابسته شده باشه و فامیل هم باشید و چند روز دیگه نامزدیتون باشه یهو پشیمون بشید چطور بهم میزنید؟؟؟😐

اینم بگم پسره هیچ رفتار بدی نداشته باشه که بشه بهونه کرد

خانوادت هم نتونن کاری کنن بهم بخوره بخاطر ترس از آبرو

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا پشیمون شدی خو

ظاهرش جدیدا دلمو میزنع

اختلاف سنی هم ۱۳ ساله

روز اول کور بودم و ندیدم

الان نمیدونم چ کنم بش گفته بودم اختلاف سنی برام مهم نیست

خیلیم تفاهم داریم

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

مگه مرض داری مردمو علاف کنی

قضاوت نکن تو جا من نبودی

دلیل پشیمونیت چیه

ظاهرش جدیدا دلمو میزنع

اختلاف سنی هم ۱۳ ساله

روز اول کور بودم و ندیدم

الان نمیدونم چ کنم بش گفته بودم اختلاف سنی برام مهم نیست

خیلیم تفاهم داریم

ظاهرش جدیدا دلمو میزنعاختلاف سنی هم ۱۳ سالهروز اول کور بودم و ندیدمالان نمیدونم چ کنم بش گفته بودم ا ...

ظاهرش چطوره ؟

اسی خب تا بیشتر بهم عادت نکردین بگو

اولین کاربریم سال 99بودکاربر جدید نیستم