2777
2789
عنوان

خاستگاررر

66 بازدید | 11 پست

اگر یک نفر و قبول کرده باشین همه هم فهمیده باشن آزمایش خون هم رفته باشید به پسره هم قول داده باشی تا آخرش هستم و خلاصه حسابی عاشق و وابسته شده باشه و فامیل هم باشید و چند روز دیگه نامزدیتون باشه یهو پشیمون بشید چطور بهم میزنید؟؟؟😐

اینم بگم پسره هیچ رفتار بدی نداشته باشه که بشه بهونه کرد

خانوادت هم نتونن کاری کنن بهم بخوره بخاطر ترس از آبرو

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پشیمون شدی خو

ظاهرش جدیدا دلمو میزنع

اختلاف سنی هم ۱۳ ساله

روز اول کور بودم و ندیدم

الان نمیدونم چ کنم بش گفته بودم اختلاف سنی برام مهم نیست

خیلیم تفاهم داریم

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

مگه مرض داری مردمو علاف کنی

قضاوت نکن تو جا من نبودی

دلیل پشیمونیت چیه

ظاهرش جدیدا دلمو میزنع

اختلاف سنی هم ۱۳ ساله

روز اول کور بودم و ندیدم

الان نمیدونم چ کنم بش گفته بودم اختلاف سنی برام مهم نیست

خیلیم تفاهم داریم

ظاهرش جدیدا دلمو میزنعاختلاف سنی هم ۱۳ سالهروز اول کور بودم و ندیدمالان نمیدونم چ کنم بش گفته بودم ا ...

ظاهرش چطوره ؟

اسی خب تا بیشتر بهم عادت نکردین بگو

اولین کاربریم سال 99بودکاربر جدید نیستم