2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

126 بازدید | 25 پست

سلام خانوما تجربه جدید از کاپ قاعدگی دارین؟

من تاپیک های دو سه سال پیشو دیدم میگفتن دکترا گفتن خوب نیست و اینحرفا.تازگیا پد باعث تاول زدن و کنده شدن پوستم میشه.نمیدونم کاپ بخرم یا نه.قیمتشم که ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاله ام متخصص زنان و زایمان هستند استفاده بلند مدت و مدام را تأیید نکردند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم درد اینا نداره در طول استفاده؟نشتی اینا نمیده

درد نداره اصلا متوجه نمیشی، نشتی اگه خوب جا نندازی داره، ولی وقتی یاد بگیری چطوری استفاده کنی دیگه نشتی نداره، مگه اینکه دیر خالیش کنی یا پر بشه که در اینصورت خود کاپ جدا میشه، مثلا روزای اول که خونریزی زیاده باید زود به زود خالی کنی ولی روزای آخر من بعضی وقتا میخوابم بعد یهو یادم میاد که پریودم کاپ رو خالی نکردم😁، در این حد راحته

درد نداره اصلا متوجه نمیشی، نشتی اگه خوب جا نندازی داره، ولی وقتی یاد بگیری چطوری استفاده کنی دیگه ن ...

چقدددد خوب منم میخوام بخرم چوننن واقعا خسته شدم از پد هعی نشتی میکنه ب شلوارر

من نتونستم استفاده کنم هرکاری کردم نشد خیلی دردم اومد، درآوردنشم ک واویلا بود.در کل بلدی میخواد

چند دفعه که استفاده کنی راه میفتی، منم دفعات اول میگفتم چه غلطی کردم ولی بعدش دیگه بدون کاپ هرگز، اتفاقا در آوردنش که از گذاشتنش راحت تره، فقط تهش رو یه کوچولو فشار بدی آزاد میشه