2777
2789
عنوان

میترسم

97 بازدید | 10 پست

از اینکه ماه رمضون نزدیکه

چون ماه رمضونا هر سال خونمون دعواست

بابام اینقدررر اعصبانی میشه که نمیتونیم باهاش حرف بزنیم

یا با ما دعوا داره یا با مامانم

بیشتر با مامانم همش بهونه های الکی میگیره میخواد گیر بده شر درست کنه

هر ماه رمضونی ک یادم میاد اینجوری گذشته

حال و هوای خونه شما چطوره ماه رمضون؟

بابات روزه می گیره؟

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره

گرسنه میشه عصبی میشه

پس بخاطر روزه گرفتن اینجوری میشه

بهش بگو روزه رو نگیری سنگین تره تا اینکه تر بزنی به اعصاب همه

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

چرا؟

نمیدونم

اینقدررر اعصابش خرابه ک نمیتونیم باهاش حرف بزنیم

دعواهای وحشتناک داریم

واسه همین همیشه استرس دارم

آروزم یه ماه رمضونِ بدون دعوا و پر از آرامشه

عاشق ماه رمضون ولی با اینکاراشون کاری کردن از ماه رمضون وحشت دارم

گرسنه میشه عصبی میشهپس بخاطر روزه گرفتن اینجوری میشهبهش بگو روزه رو نگیری سنگین تره تا اینکه تر بزنی ...

مگه جرئت داریم بگیم؟

مامانم چن بار گفته گوش نمیده

مگه جرئت داریم بگیم؟مامانم چن بار گفته گوش نمیده

بعد تایم افطار خوب میشه؟

برو تو اتاقت و سعی کنید زیاد باهاش صحبتی چیزی نداشته باشید

بعد تایم افطار خوب میشه؟برو تو اتاقت و سعی کنید زیاد باهاش صحبتی چیزی نداشته باشید

اره اتفاقا بهتر میشه

خوبِ خوب نه هااا تا بعد ماه رمضون وضع همینه ولی حداقل میتونیم باهاش حرف بزنیم

ما که باهاش حرف نمیزنیم خودش گیر میده ولی وقتی یه چیزی به مامانم میگه یا فوش میده مامانمم کوتاه نمیاد و به دعوا ختم میشه

حالا امسال کنکور هم دارم خدا خودش بخیر کنه