2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام در حد یک میلیون و یا حتی زیر 0.5 گرم پارسیان رشد انچنانی نداره و نقر قطعا بهترهاما اگه طلا میخ ...

طلای آب شده طلافروشیا دارن؟

آنچه مقدر است ، خواهد آمد ؛ آرام بمان ، که اضطراب ، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمیکند.🌱🦋 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمیشه❌️

طلای آب شده طلافروشیا دارن؟

راستش من خودم از یکی از آشناهامون خریدم داشت ولی باید برید چک کنید ببینید دارن یا نه

فکر کنم داشته باشن

هر چند نقره هم واقعا خوبه من خودم ماه پیش 100 میلیون تومن از سکه هامو(طلا ) فروختم و نقره خریدم شده نزدیک 150 میلیون

راستش من خودم از یکی از آشناهامون خریدم داشت ولی باید برید چک کنید ببینید دارن یا نهفکر کنم داشته با ...

باریکلا

بسلامتی

آنچه مقدر است ، خواهد آمد ؛ آرام بمان ، که اضطراب ، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمیکند.🌱🦋 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمیشه❌️

ممنون به نظر من نقره بخرید خوبهدلیلیشم اینه که توان اکثر مردم برا ی خرید طلا پایین اومده و خرید نقره ...

نقره رو بخوایم بفروشیم کمتر نمیبرن ازمون

نقره رو بخوایم بفروشیم کمتر نمیبرن ازمون

من راستش خرید م و نفروختم و هدفم بلند مدته و مثلا شاید 2-3 سال یا حتی بیشتر

اگه کوتاه مدت بخوای مثل دلار وطلا و همه چی شاید اینم ارزون بخرن

من راستش خرید م و نفروختم و هدفم بلند مدته و مثلا شاید 2-3 سال یا حتی بیشتراگه کوتاه مدت بخوای مثل د ...

اهوم