2777
2789
عنوان

ویار بارداری

148 بازدید | 13 پست

سلام. اونایی ک ویار بارداری داشتن یا دارن، از هفته چندم شروع شد؟

چجوریه؟ اشتهاتونو ب غذا از دست میدین و با دیدن یسری غذاها حالت تهوع بهتون دس میده؟؟

کنار تو درگیر آرامشم . . .

فکر کنم زیر چهار ماه باشه. البته من خودم نداشتم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره من تنفر پیدا کرده بودم از همه غذاها وقتی هم که میخوردم استفراغ میکردم فقط ماست و خیار میتونستم بخورم که چند وقت بعدش همونم نمیتونستم بخورم

😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم

از هفته شش 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

مال من از هفته۸شروع شد

😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم

وای وای من الان سه ماه که حامله م و از دست ویار گریه م در اومده . هیچی نمی تونم بخورم واسه همینم فشارم پایینه ... تقریبا یه ماه و نیمه که ویار دارم . خدا نکنه کسی مثل من ویار داشته باشه

من سر پسرم اصن نداشتم   

ولی سر اینکی دوماهو نیم ن تونستم غذا درس کنم ن چیزی بخورم خیلی لاغر شده بودم ولی الان دم ب دیقه گشنمه میشه حالمم خوبه فقط بعضی وقتا فشارم پایینه

۹۹/۹/۹  💖💖

برا من از 6 هفته شروع شد و تا الان که تو هفته ی 24 هستم ادامه داره...اوجش از 8 تا 16 هفته بود..

حتی فکر غذا هم اذیتت میکنه ..بعد از غذا یه حس خییییییلی ناخوشایند داری..همش تو دلت آشوبه..تهوع داری همش.. انگاری مسموم شدی و خوب نمیشی..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
وای وای من الان سه ماه که حامله م و از دست ویار گریه م در اومده . هیچی نمی تونم بخورم واسه همینم فشا ...

وای تو سه ماهه میگی هیچکی مثه من نشه بیچاره خواهر من از اول حاملگی تااخرش ببخشید بالا اورد ینی هرروز سرم وصل میکردن بهش حالش خیلی بد بود خیلی

۹۹/۹/۹  💖💖