2777
2789
عنوان

باشگاه 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست
سلاممنم رفتم زیر انداز خریدم چند روز پیشواسه اینکه بذاری زیر پاتیه جفت کفش مناسب ورزش که کفش تمیز با ...

عع ب سلامتی

پارچه ساده ببیم خوبه

عزیزم امروز اسم نویسی کردم از فردا میرم شروع کنم هنوز برنامه نداده

شما گروهی کار میکنی من بدنم نیازی به هوازی نداره اماده عضله سازیه نمیخوام گروهی کار کنم میخوام تنها فقط غضله سازی پاینن تنه کار کنم

بدون کفش که وحشتناکه غیر از درد و اذییتی که برای پاهات داره کلا از لحاظ بهداشتی درست نیستمن همیشه یه ...

کفش اسپرت دارم امروز میشورم تمیز بشه

زیر انداز ندارم پارچه ساده باید گیر بیارم

و من نمیخوام گروهی نرمش اینا کار کنم میخوام تنها عضله کار کنم چون بدن من فیت فیت هستس هوازی لازم ندارم

چون بهم گفت هرروز فیتنس ایروبسک اینا کار میکنیم

مرسی بابت راهنمایت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی کفش نمیپوشین یا با همون کفشای بیرون تو باشگاه میرید!!!!رو وسایلا برای استفاده ملحفه نمی اندازید ...

باشگاهی که من میرم بدنسازی نیست بیشتر حرکات چربی سوزی و اصلاحی و درمانی و هوازیه

کف پوش های باشگاه طوریه که نباید کفش بپوشی شیفت صبحش کنگ فو و رشته های این جوری کار میکنن و کف پوش ها مناسب اون رشته ست

ولی اگه بدنسازی باشه چرا دیگه ملحفه نیازه این جوری آدم احساس بهتری داره 😁

نور خواهی مستعد نور شو.... 
عع ب سلامتیپارچه ساده ببیم خوبهعزیزم امروز اسم نویسی کردم از فردا میرم شروع کنم هنوز برنامه ندادهشما ...

من هوازی عزیزم

بله گروهی

عضله سازی هم گروهی داره؟

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒 ...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

کفش اسپرت دارم امروز میشورم تمیز بشه زیر انداز ندارم پارچه ساده باید گیر بیارمو من نمیخوام گروهی نرم ...

عزیزم هر ملحفه ای بود مشکلی نیست

ولی بنظرم حتما اولش بدنتو گرم کن

بعدش هم بدنتو سرد کن

چون بدون نرمش و گرم کردن بخای بدنسازی کار کنی

عضلاتت میگیره

یعنی کفش نمیپوشین یا با همون کفشای بیرون تو باشگاه میرید!!!!رو وسایلا برای استفاده ملحفه نمی اندازید ...

بدون کفش

با جوراب بعضی ها هم پا برهنه

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

سلاممنم رفتم زیر انداز خریدم چند روز پیشواسه اینکه بذاری زیر پاتیه جفت کفش مناسب ورزش که کفش تمیز با ...

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه بپرسم

من تو خونه از اون حوله ها دارم دستمال حوله ای ها است از اوناست عرضش ۱متر میشه طولشم ۱نیم متر زشت نمیشه اونو ببرم؟چون توی سایت دیدم زیر انداز حوله ای میفروشن