ihom مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 67 عنوان اقدام 66 بازدید | 9 پست میخام برا بارداری اقدام کنم این ماهپرولاکتینم ۳۳بنظرتون شانس موفق بودن اقدامن خیلی پایینه؟آنالیز اسپرم شوهرم خوب بود خودمم یه ماهه اوابوست میخورم و پسری مکمل های دیگه ولی دوره هام دو ماهه ۳۶ روزه شده خیلی استرس دارم امروز | 11:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی۲۰۱۷ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8468 اسی دوره های ۳۶روزه یعنی مشکل تخمدان داری..اون رفع کن .. لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
__fatima__ عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 3855 آزمایش دی اف آی هم بده همسرت وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
ihom مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 67 آزمایش دی اف آی هم بده همسرت آره داده اونم همچی اوکی بود درکل برا اونفقط من یکم پرولاکتینم بالاس و دوره هام طولانی شده
ihom مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 67 اسی دوره های ۳۶روزه یعنی مشکل تخمدان داری..اون رفع کن .. آزمایش هورمونی و سونو دادم دکترم گفت تنبلی و ... نداری
گلی۲۰۱۷ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8468 آزمایش هورمونی و سونو دادم دکترم گفت تنبلی و ... نداری منم هیچی ندارم.. مثبت نمیشم..سر دخترم انقدر خرج کردممم ..نکرفت که نگرفت... وقتی درمان رو ول کردم دیگه خودش گرفت... 😐 لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
ihom مدیر استارتر عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 67 منم هیچی ندارم.. مثبت نمیشم..سر دخترم انقدر خرج کردممم ..نکرفت که نگرفت... وقتی درمان رو ول کردم دیگ ... اتفاقا اینو از خیلیا شنیدمدوست خودمم بعد اینکه بیخیال شد باردار شدمنم متاسفانه خیلی حساسم هزار مدل آزمایش دادم تو این مدتالبته اینم بگم که تاحالا اقدام نکردم ولی همش میترسم اقدام کنم و نشه
sabanorz6352 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 4314 خداکنه🩷 چون اسپرمای شوهرت خوبهفعلا ادامه بده زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓