2777
2789
عنوان

طلسم و جادو

60 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر دوستان

میدونم با زدن این تاپیک قراره شاهد یه سری حرفا و تمسخرات از جانب یه عده باشم ولی مهم نیست، ترجیح دادم سوالمو بپرسم، چون من خودمم مثل خیلیا اصلاااااا و ابدا به این چیزا اعتقاد نداشتم و حتی مسخره میکردم اونایی رو که حرف از این موارد میزدن و میرفتن پیش دعانویس و ...

حالا بگذریم، دوستان من چند وقت بود اصلا دست و دلم به کاری نمیرفت، یا اگر کاری رو با ذوق شروع میکردم تهش یا نمیشد یا کلا ولش میکردم، تایمایی که تنها بودم تو خونه همش الکی میزدم زیر گریه یهو، شبا صداهای عجیب غریب میشنیدم، خوابای وحشتناک و کابوس میدیدم که تو همهی خوابامم یه حیوون وحشی میافتاد دنبالم، بی دلیل یه جاهایی از بدنم کبود میشد که مطمئن بودم جایی نخورده، انرژیم پایین بود، با خانواده خیلی یهویی رابطهام بهم خورد و دیگه صمیمی نبودم باهاشون، اونام از من متنفر شدن، گاهی اوقات حس میکردم یه چیزی شبیه سیاهی ار کنار رد میشه و اطرافم یهو بوی آتیش و سوختن چیزی میومد در حالی که اصلا نه تو خونه نه بیرون کسی آتیش درست نکرده بود، خواستگار برام نمیومد اصلا، با هر کی آشنا میشدم در حد یه گفت و گوی ساده باقی میومند و پیش نمی رفت، هنوزم همه ی اینا وجود داره، فکر کردم اینا به خاطر افسردگیه و دارم دیوونه میشم، حتی چند وقت پیش سر یه بحثی با یکی تا جنون پیش رفتم و دلم میخواست بکشمش، ولی تهش از شدت فشار بالایی که روم بود اقدام به خودکشی کردم، الان متوجه شدم زن داداشم طلسم خریده بوده برام و انجام داده، همیشه خودش و دخترش از من متنفر بودن با اینکه من کاری بهشون نداشتم و اصولا آدمی نیستم تو کار کسی دخالت کنم و رفت و آمد داشته باشم با کسی زیاد، اینم یه بنده خدایی که رفیقه زن داداشمه و منم میشناسه و خودشم اقوام همون دعانویسه بهم گفت، الان نمیدونم چیکار کنم، چطوری میشه باطلش کرد، خود آدم میتونه انجامش بده؟ چون من به دعانویسا و اینا اعتمادی ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.