2777
2789
عنوان

دلسردی

103 بازدید | 4 پست

سلاااااام.من یه مدته نسبت به شوهرم و خانوادش سرد شدم.همش بحث و دعوا داریم.نمیدونم چیکار کنم.خودم فکر میکنم افسرده شدم 

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچ کَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨

من ی مدت همینوجور بودم مشکلات زبادی داشتیم باهم الان یکم بهتر شدم ولی ن مثه قبل

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دلیلش مادرشه.انقدر رفتارهای زننده و نفهمی دیدم ازش از همه چی زده شدم.کاش مادرشوهر نداشتم

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچ کَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨

بخاطر مادرش با شوهر بدبختت بد نشد

منم دلسرد شدم ولی الان خوب شدم خونوادشم تو ک و  ن مم نمیکنم برن ب جهنمو درک

کسی ک شعور نداره رو ولش کن

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
2790
2778
2791
2779
2792