هزاران هزاربار فکرش میفتم تمومش کنم زندگیمو و بمیرم ولی یخاطر پسرم و خدا نمیتونم
قلبم مچاله میشه هربار
دردم میگیره از زندگیم
من غلط کردم خطا کردم
ولی بخدا قبلشم به کامم نبود
قبل خطامم پر بودم از غصه و درد و بغض
چیکار کنم خدایا
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
توروخدا از ته دلم برام بخوا همه چی درست بشه خواهرم
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
هر کسی دردی داره باور کن تو این دنیا هیچکی بی غم نیست ،آروم باش خدا میبینه خودتو تو آغوش خودش بنداز
میدونم بخدا
هرکس مشکلی داره
تنها راه چارمو مرگ میبینم
کاش درست بشه کاش
دو ساله منتظری شاید ابروت بریزه؟ زندگی واسه خودت جهنم کردی که چی؟اگه قرار بریزه بذار بریزه یه سره شه همه چی،رها کن خودت،اینجوری بدتر داری جذب میکنی اتفاقی که دوست نداری بیوفته
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
دو ساله منتظری شاید ابروت بریزه؟ زندگی واسه خودت جهنم کردی که چی؟اگه قرار بریزه بذار بریزه یه سره شه ...
همش میترسم
کاش مردم مرد بود دیگه یا تمومش میکرد همون موقع یا سر حذفش می ایستاد و بخشش واقعی میکرد
کاش کم تو سرم میزد
کاش کم بی محلم میکرد