2777
2789
چه حرفا ..چرا زشت باشه البته من خودم ک ۱ سال و نیم عقد بودم موهام مشکی بود ولی تازه عروسای طرفای شوه ...

مرسی گلم از راهنمایت😘

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
مرسی از راهنمایت عزیزم لطف کردی😍

خواهش میکنم اخه من واسه عروسیم همش خواهرشوهرام میگفتن موهاتومشکی کن منم اعصابم خوردشده بود ازازایشگرم پرسیدم اونم اینوبهم گفت که روشن بزارقشنگم شده بود ولی الان رنگش رفته اخه دکلره بود موندم چیکارکنم (ی بزارم قشنگ بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم همش میگف مشکی دوس دارم منم بعد4سال مشکی کردم بیچاره کپ کرد اصلا بهم نمیومد اصلنا بعدم خوب ...

جالب اينجاست اگه بهمم نياد اينقدر خودش تعريف ميكنه كه من هيچى نگم بعدشم بهم ميگم تو اصلا چى ميفهمى از اين چيزا 

خواهش میکنم اخه من واسه عروسیم همش خواهرشوهرام میگفتن موهاتومشکی کن منم اعصابم خوردشده بود ازازایشگر ...

فقط ببخشید یه سوال موهاتونورنگ کردید واسه عروسی سنتون از همسرتون بیشتر نشون نداد؟؟؟

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛