2777
2789

من دیروز ۱۸ و نیم بود فروختم لازمم بود واسه شهریه دانشگاه🤧 الان چنده؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد 25 بهمن چی میشه مگه

هیچی قرار نیست بشه طبق امار هرساله ک تو قمیمت طلا میدیدم بی ثبات هست قیمت طلا، همیشه بعد ۲۲ بهمن طلا اوج گرفته

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
الان ۱۸ میلیون و صد هست

عه پس ریزشی هست

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

آره ضروریه

پس بفروش دیگه ب قیمتش فکر نکن چون نیاز داری

من طلا بیست عیار گرمی ۲۷۰۰ فروختم چون نیاز داشتم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
منم میخام بفروشم..بنظرتونمنطقیه کارم؟برای ..ماشین به نامخودمه.بیمه..معاینه فنی(خرجداره ماشین)کلاعم م ...

از نظر من اگه بخوای واسه این خرج ها طلا بفروشی خوب نیست چون هم میره بالاتر هم اینکه بعدا میگی چرا واسه اینا طلا فروختم