2777
2789

۱۷ روزشون بود نه ختنه کن حالا اعتقاد به احکام هم نداشته باشی از نطر عرفی هم نکنی بچت تافته جدا بافته میشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی ک فاز روشنفکری برمیدارن و ختنه نمیکنن اصلا نمیتونم بفهمم! چون ازنظر بهداشت و تمیزی این موضوع خیلی اهمیت داره،

و همینطور ختنه نکردن باعث بیماریهای جنسی در بزرگسالی میشه، من ازنظر پزشکی دارم میگم

کار با قسمت دینی و فرهنگیش ندارم

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

اونایی ک فاز روشنفکری برمیدارن و ختنه نمیکنن اصلا نمیتونم بفهمم! چون ازنظر بهداشت و تمیزی این موضوع ...

دقیقا درست،

الان من خودم دوس داشتم به اختیار خودم بود این قضیه

خیلی تصمیم گیریه سختیه

من راجع بهش زیاد تحقیق کردم، هم مخالفش زیاد هست و هم موافقش.

در مورد مخالفانش هم بگم که بیشتر جمعیت مردان جهان نشدند و مشکلاتی مثل عفونت و مریضی های مقا*ربتی هم طبق آمار به طور واضح متفاوت از خت*نه شده ها نیست.

از طرفی هم چون بیشتریا در ایران میشن میگم نکنه بزرگ بشه و این تفاوت رو دوست نداشته باشه. کاش میشد نظر خود بچه رو پرسید icon

الان مثلا همسر من مخالفه و میگه من دوست داشتم نشده بودم ...

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی تصمیم گیریه سختیه من راجع بهش زیاد تحقیق کردم، هم مخالفش زیاد هست و هم موافقش. در مورد مخالفا ...

باید این قضیه رو به اختیار خود طرف بزارن،خودش برای جلوگیری از مشکلاتش راهکاری درست کنه ، کاش به اختیار خودم بود

باید این قضیه رو به اختیار خود طرف بزارن،خودش برای جلوگیری از مشکلاتش راهکاری درست کنه ، کاش به اختی ...

عزیزم تصمیم با پدر مادر بچه هست

کسی کاری نداره به تصمیم ما

حتی از نظر دینی هم تا جایی که متوجه شدم جایی از قران این مورد نیومده

ولی مسئله اینجاس که بعدا نی نی باید از انتخاب مون راضی باشه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40