2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین زمان واسه اقدام کیه چیکار کنم احتمال باردار شدن زیاد شه

بهترین زمان باروری و باردار شدن یک روز قبل و بعد از تخمک گذاری(آزاد شدن تخمک از تخمدان)است. مثلا اگر سیکل شما ۲۸ روزه است، ۱۴ روز بعد از شروع عادت ماهانه زمان تخمک گذاری است.

تخمک ها ۱۲ تا ۱۴ ساعت بعد از آزاد شدن قدرت باروری دارند. برای باردار شدن تخمک ها باید در این زمان توسط اسپرم بارور شوند. داشتن رابطه جنسی در تمام روزهای هفته، باعث می شود اسپرم ها در لوله های فالوپ در انتظار تخمک های آزاد شده باشند تا باروری صورت گیرد. اسپرم های می توانند تا ۷ روز در بدن زن زنده بمانند.

داشتن رابطه جنسی قبل از تخمک گذاری نیز باعث می شود اسپرم ها در انتظار آزاد شدن تخمک قرار گیرند تا باردار شدن رخ دهد. تشخیص زمان دقیق تخمک گذاری در ابتدا سخت به نظر می رسد اما با داشتن آگاهی و تمرین آسان می شود

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه