2777
2789
عنوان

دی جی کالا

149 بازدید | 15 پست

بچه ها یه خرید کردم لغوش کردم الان میزنه پول به حساب شما برگشته ولی برنگشته شماره حسابیم که زده مال ما نیست چه کار کنم زنگم میزنم کسی جواب نمیده یه صدا ضبط شده اس پول نریزن حساب کسه دیگه 😥

چه کار کنم

یساعت دیگه زنگ بزن .معمولا میزنن ب شماره حسابی ک خودت ثبت کردی ،احتمالا اونو اشتباه وارد کردی

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا

اون صدا داره میگ چ عددی بزنی دیگ کار داره مگ؟ عدد مورد نظر رو میزنی وصل میشی ب اپراتور

شماره کارت هم بله شماره کارتی هست ک از همون اول یا ثبت کردید یا باهاش پرداخت کردید

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

یساعت دیگه زنگ بزن .معمولا میزنن ب شماره حسابی ک خودت ثبت کردی ،احتمالا اونو اشتباه وارد کردی

کلا انگار اوپراتور ندارن فقط صدا ضبط شده اس چند بار زنگ زدم

شماره درسته دو تاست مال خودمونه ولی اونی که زده ریختن به حساب فلان شماره مال خودمون نیست

عزیزم اصلا نمیشه به شماره حسابی جز شماره حساب شخصی که باهاش اکانت ساختین بره. اگه شماره حساب زدین، به شماره خودتون میاد.

اگر نزدین به دیجی پی میاد.

بعد اینکه همون تلفن گویا که میگین، دقت کنین، میتونین در نهایت به اپراتور وصل بشین. حتی باهاتون تماس میگیرن بعد اگه تماس وصل نشد. من تجربه کردم

کلا انگار اوپراتور ندارن فقط صدا ضبط شده اس چند بار زنگ زدم شماره درسته دو تاست مال خودمونه ولی اونی ...

عجیبببه من بارها خرید کردم ،بارهاااا مرجوع کردم .بارها تماس گرفتم پاسخگو بودن .شاید تو تایم اداری باید زنگ بزنی ساعت ۸ و ۹ ب بعد

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

میزنم صدا ضبط شده حرف میزنه قطع می کنه دوباره الان زنگ میزنم

باید بموقع عدد رو بزنی وگرنه قطع میشه

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

یه مورد دیگه هم، وقتی که لغو میکنید تا بیاد به دیجی پی(اگر این گزینه رو زده باشین)، چون لغو رو زدین، حدود ۷۲ ساعت ژول میکشه تا پول برگرده. اینو اپراتور خود دیجی کالا بهم گفت.(اگر بزنین تغییر سفارش، پول همونجا به حساب دیجی پی میاد چند دقیقه بعدش - اینا رو از تجربه خودم میگم)

برای منی که گفته بودن به خاطر لغو ۷۲ ساعت دیگه میاد و من خیلی هم عجله داشتم، سر صبح که لغو کرده بودم، عصر ساعتای ۵-۶ اینا ریختن به حساب دیجی پی.