2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمش چطور بود

تو مراسم ختم یه دختر نوجوان دیدمش مادربزرگش بود
نعره میزد صداش مردانه شده بود
دست و پاشو گرفته بودن میگفتن اگر نگیریم به خودش اسیب میزنه
یه چیزایی میگفت که مزبوط به خانواده و اتفاقاتی بود که بعدا من شنیذم تو فوت  و بیماری اون دختر بی تاثیر نبوده
و یه  سری رو هم میگفت ازم دور شین
واااای من از ترس ر...ده بودم به خودم  

😂بشم.وقتی تو بیمارستان روان کار کردم مورداشو دیدم توهماشونو دیدم و باقرص وامپول کنترل شدن بگم جنه ا ...

همین رو بگو به اسکیزوفرنیشونم میگن ارتباط با ماورا و اجنه هی هم تاکید دارن بندگان برگزیده ان که یه چیزی میبینن که ما نمیبینیم 

والا 124 هزار پیغمبر داشتیم و تموم

جهان سوم یعنی جایی که اختلالات عصبی و روانی یا اثر مصرف روانگردان ها رو با عنوان جن زدگی مطرح میکنن و بجای پزشک به جن گیر و جادوگر و رمال مراجعه میکنن!!! من جن زده دیدم و خود دکترام داشت باورشون میشد که این دیگه جنه! آخرش بعد مدتها کشف شد اثر مصرف نوعی روانگردان بوده!😕

نه نیست (جُ) [ ع . ] (اِ.) 1 - دیوانگی ، تباه گشتن عقل . 2 - شیفتگی ، اشتیاق . 3 - کم عقلی ، نا ...

ریشه عربیِ جنون و مجنون از جن هست. یعنی کسی که اختیار کاراش دست خودش نیست. بعبارتی همون دیوانه و شیفته به فارسی !

😂بشم.وقتی تو بیمارستان روان کار کردم مورداشو دیدم توهماشونو دیدم و باقرص وامپول کنترل شدن بگم جنه ا ...

آخه اینجا مهد طرفداران اجنه و ارواحه! انکار کنی نابود میشی! من چند بار ترکش این چیزارو خوردم!

همین رو بگو به اسکیزوفرنیشونم میگن ارتباط با ماورا و اجنه هی هم تاکید دارن بندگان برگزیده ان که یه چ ...

خدانصیب نکنه بعضی اختلالا توهم امرانه دارن ک بدترین نوع ممکنه .طرف توهم میزد مداااام  امر میکردن بهش ک خودتو بکش یاپرت کن 😥