2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمش چطور بود

تو مراسم ختم یه دختر نوجوان دیدمش مادربزرگش بود
نعره میزد صداش مردانه شده بود
دست و پاشو گرفته بودن میگفتن اگر نگیریم به خودش اسیب میزنه
یه چیزایی میگفت که مزبوط به خانواده و اتفاقاتی بود که بعدا من شنیذم تو فوت  و بیماری اون دختر بی تاثیر نبوده
و یه  سری رو هم میگفت ازم دور شین
واااای من از ترس ر...ده بودم به خودم  

😂بشم.وقتی تو بیمارستان روان کار کردم مورداشو دیدم توهماشونو دیدم و باقرص وامپول کنترل شدن بگم جنه ا ...

همین رو بگو به اسکیزوفرنیشونم میگن ارتباط با ماورا و اجنه هی هم تاکید دارن بندگان برگزیده ان که یه چیزی میبینن که ما نمیبینیم 

والا 124 هزار پیغمبر داشتیم و تموم

جهان سوم یعنی جایی که اختلالات عصبی و روانی یا اثر مصرف روانگردان ها رو با عنوان جن زدگی مطرح میکنن و بجای پزشک به جن گیر و جادوگر و رمال مراجعه میکنن!!! من جن زده دیدم و خود دکترام داشت باورشون میشد که این دیگه جنه! آخرش بعد مدتها کشف شد اثر مصرف نوعی روانگردان بوده!😕

نه نیست (جُ) [ ع . ] (اِ.) 1 - دیوانگی ، تباه گشتن عقل . 2 - شیفتگی ، اشتیاق . 3 - کم عقلی ، نا ...

ریشه عربیِ جنون و مجنون از جن هست. یعنی کسی که اختیار کاراش دست خودش نیست. بعبارتی همون دیوانه و شیفته به فارسی !

😂بشم.وقتی تو بیمارستان روان کار کردم مورداشو دیدم توهماشونو دیدم و باقرص وامپول کنترل شدن بگم جنه ا ...

آخه اینجا مهد طرفداران اجنه و ارواحه! انکار کنی نابود میشی! من چند بار ترکش این چیزارو خوردم!

همین رو بگو به اسکیزوفرنیشونم میگن ارتباط با ماورا و اجنه هی هم تاکید دارن بندگان برگزیده ان که یه چ ...

خدانصیب نکنه بعضی اختلالا توهم امرانه دارن ک بدترین نوع ممکنه .طرف توهم میزد مداااام  امر میکردن بهش ک خودتو بکش یاپرت کن 😥