2777
2789
عنوان

کنکور

87 بازدید | 10 پست

حالم بدهه سر این وضع داخلی کشور یک ماهه که از درس کامل فاصله گرفتم البته قبلش نوسانی میخوندم پایه درسیم ضعیف نیست ولی قوی هم نیست بنظرتون میتونم پزشکی بیارم ؟ پشت کنکوری هستم

بله عزیزم ولی با نظم بخون

نیاز به مشاوره داشتی در خدمتتم❤️☺️هرینم هم نصف موسسات هست چون بدون واسطه هست

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین

نمیخوام امید واهی و الکی بدم

ولی به خدا ازین به بعده که خیلی مهمه

تو صد خودتو بذار و به نتیجه هم فکر نکن.... نهایی هارو خیلی جدی بگیر

با نهایی بالا و میانگین ۴۰درصد کنکور میتونی پزشکی بیاری

اَبیلین
بله عزیزم دانشجوی پزشکی و مشاور

میشه بگید دقیقا من الان باید چیکار کنم؟ چه تایمی برای نهایی بدم و چه تایمی برای کنکور چون من حفظیاتم ضعیفه و اصلا نهایی تا الان نخوندم

میشه بگید دقیقا من الان باید چیکار کنم؟ چه تایمی برای نهایی بدم و چه تایمی برای کنکور چون من حفظیا ...

اره عزیزم درخواست دادم بهت

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

چطوری میتونی یک سال دیگه بمونی🫠

وضعیت منم مثل خودت هس با این تفاوت که من دوست دارم پروتز دندان قبول بشم دیگه کاریه که شده تنها راهش خوندنه یا قبول میشم یا نه من باید سعی کنم خوابم درست کنم و تنها تو روز همش درس بخونم دیگه حداقل بعدش نمیگم تلاش نکردم

میشه بگید دقیقا من الان باید چیکار کنم؟ چه تایمی برای نهایی بدم و چه تایمی برای کنکور چون من حفظیا ...

من مشاورم اینجوری بهم برنامه داده که روزنامه سه ساعت رو کلا به درس های عمومی برای نهایی بخونم و تخصصی ها هم که تستی شون برای کنکور می خونم