2777
2789
عنوان

دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 85 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سیاست چطوری داشته باشم یکم بگو بعم من هر چی تو دهنم بیاد میگم

همون دیگه زن باید سیاست داشته باشه و هر چیزی رو سریع به زبون نیاره زیره زیره باید عقل و دلشو ببری اینجوری فقط دورش میکنی از خودت آقایون از غر زدن زیاد کلافه و فراری میشن به جاش میتونی با ناز و دلبرانه خواسته هاتو بگی مثلا با محبت بگی من به توجه شما نیاز دارم و اینکه آقایون وقتی حس قدرت بهشون دست میده خوششون میاد باید بهش اقتدار بدی ولی گوش به فرمان و وابسته خودتو نشون نده دم دستی نباش براش همیشه و اینکه کل تایم روزت رو باهاش حرف نزن حال دلتو به بودن و نبودن اون گره نزن اگر بخوام بگم تا فردا صبح میشه گفت ولی اینا مهم ترین هاش بود

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

مرسی قشنگم که منم هیچ کدومو ندارم

همه اینا رو باید رعایت کنی که یه خانوم باکمالات باشی و اونم بدونه میتونه روت حساب هایه بزرگی باز کنه و فقط واسه خوشگذرونی نیستی

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

کرجم عزیزم، آنلاین نیستم متاسفانهاما از همدان مراجع داشتم قبلا از لاله جین

سیسی بهت درخواست میدم اگه یه سری اومدم کرج گمت نکنم

شایدم تو یه روز راضی شدی منشیت تلفنی و آنلاین نوبت بده خدارو چه دیدی