2777
2789
عنوان

دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 85 پست
مال پریشب خدایی بد حرف نزدم دیروز بد گفتم

نه عشقممم بد حرف نزدی ولی عین من تو پیام نق میزنی البته یه جاهایی هم حق داریم

ولی اون دوست داره کامل معلومه نق نزن زیاد کلافه شه

لهجه گشنگتتت همزبونیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون از من یه چند ماه بزرگ تره

عزیزم با رفتار های که داری نمیتونی این آدمو تبدیل به شوهر کنی باید سیاست داشته باشی

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

نه عشقممم بد حرف نزدی ولی عین من تو پیام نق میزنی البته یه جاهایی هم حق داریم ولی اون دوست داره کامل ...

قزبونت اره نق میزنم خیلی دارم درستش میکنم خودش یه کاری میکنه نق میزنیم مریض که نیستیم

بدو بیا اینور بازار به من یاد بده البته من پیش روانشناس ها عیب های خودمو نمیگم انقدر منطقی دلیل میار ...

ببین من نمیدونم این همه خشم ازکجا میاد همه ش نمیتونه از پی ام اس باشه یا دلخوریهای فعلی، ممکنه ریشه ای باشه و روانکاوی بخواد الان استارتر مراجعه کنه به روانشناس هم تکنیک صندلی خالی رو یادش میدن که بالاتر بهش گفتم هم صحبت کردن قاطعانه ودرشرایط درست رویادش میدن، اما درمورد اینکه بتونه رفتارشو تغییر بده ببین ذهن ما با پاداش گرفتن شرطی میشه

با تنبیه شدن هم شرطی میشه و دیگه رفتار بدقبلی رو تکرار نمیکنه الانم استارتر باید خودشو تنبیه کنه، ولی تنها تنبیهی که جواب نمیده خودخوری وخودسرزنشگری و تنبیه بدنی و فلفل ریختن تو دهن و .. هست ، تنبیه کاربد اینه که دوساعت بره دیدن کسی که ازش بیزاره و مدام بهش متلک میندازه، دوساعت خونه رو بسابه وتمیز کنه، غذایی که متنفره بخوره، یا تنبیه مالی بشه، مثلا پونصدهزارتومن بده به فقیر البته کارخیر ممکنه حالشوخوب کنه بنابرین پول رو درشرایطی باید بده که خودش نیاز داره، برای همسرش یاهرکسی بازبونش می رنجونه هدیه یا گل بخره و عذر خواهی کنه، شرمی که داره اون موقع خودش تنبیه هست، اینها جواب میده و چهاربار اینطوری خودشو تنبیه کنه ذهنش ناخوداگاه شرطی میشه وکار بد رو دیگه انجام نمیده

بعدا که موفق شد خودشوکنترل کنه دیگه باید پاداش بده بخودش پاداش نقدی، دیدن دوست مورد علاقه،غذای مورد علاقه و .. دیگه رفتارش تثبیت میشه

خوب من عصبی میشم

ببین دوران پی ام استه درک میکنم حساس شدی ولی طرف مقابلتم درک کن اون فک کردی حالت بده چیزی بگه ممکنه بدتر بشی بعدشم خیلی دوست داره که هعی ام زنگ زده پیگیر شده حالا پارتنر ما زود تر از ما چس میکنه سری چیزای الکی اوقات تلخی نکن

آخ آخ جوجههههایشالا یه چشم درشت خوشگل باشه

فدایه قلب مهربونت بشم من نازنینم ایشالاا🫂🥹💋

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

قزبونت اره نق میزنم خیلی دارم درستش میکنم خودش یه کاری میکنه نق میزنیم مریض که نیستیم

منم مثل توام مثلا انتظار دارم ولنتاین و تولد رو یادش بمونه و هدیه بده یا مثلا در طول روز از خودش خبر بده بهم یا مثلا سرد حرف نزنه

بعد اینارو انجام میده من نق میزنم اون میگه مقصری در حالی که رفتار های خودشو نمیبینه

مردا فک کنم یه تختشون کمه

ببین من نمیدونم این همه خشم ازکجا میاد همه ش نمیتونه از پی ام اس باشه یا دلخوریهای فعلی، ممکنه ریشه ...

من خودش میدونه یه مشکللل خیلی خیلی اساسی دارم تو زندگیم سر کوچیک ترین چیز یاد اون مشکل میفتم عصبی و بد قلق شدم

منم مثل توام مثلا انتظار دارم ولنتاین و تولد رو یادش بمونه و هدیه بده یا مثلا در طول روز از خودش خبر ...

وایمیل تولدم ساعت ۱۲ شد ۱۲ و ۵ دیقه زنگ زدم یه کاریییی کردممم که گوشی داد دست مامانش تا ساعت ۳ منو آروم کرد صبح سوپرایز میگفت به خدا مهمون داشتم گریهههه میکردمممم بعد میگفتم من کاری به تبریک تو ندارم برا دایم گریه میکنم