2777
2789
عنوان

دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 85 پست
خوب پی ام اسم🥲🥲

ی چیزی میگم گوش بده... اگرمدام ب ابن رفتارات ادامه بدی اون ازت بد زده میشه... مردا مثل ما زنا نیستن

چون pmc هستی دلیل نمیشه همش اذیتش کنی

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی من رفتارم بد بود

صددرصد

بچگانه رفتار کردی آدم هایه بالغ منطقی حرف میزنن و مشکلشون رو حل میکنن شما از خودش دفاع نکرده حکم رو دادی و اعدامش هم کردی😐من بودم تا عذرخواهی نکردی سراغت نمیومدم

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

من دست خودم نیست نمیدونم زبونمون چطوری کنترل کنم

تقصیر اون نیست که تو زبونت اینجوریه

باید خودتو تغییر بدی خواستن توانستن است راه دیگه ای نیست قبل از اینکه هر حرفی رو بزنی فکر کن ببین درسته زدن این حرف؟

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

نه یه خدا دست خودم نیست من میشینم گریه میکنم

منمافسرده میشم ، عصبی هم میشم

اما قرار نیست به بهونه پریود دیوونه بازی دربیاری

اینجور وقتا یه قرص مسکن بخور با چای گرم ودارچین، یه پتو بکش فیلم ببین

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

مگه سطل زبالته که محیط دعوارو ترک نکنه اروم شی؟

یه صندلی خالی بذار جلوت فکرکن نشسته روبروت اونقدر بگو بگو تاخالی شی ولی وقتی باهاش روبرو شدی اروم باهاش حرف بزن بگواین روزا خوب نیستم بذارpms و پریودت تموم شد درمورد دلخوریات باآرامش حرف بزن، اینجوری پیش بری چهارروز دیگه رهات میکنه میره بایه دختری که رفتارش بهترباشه البته خدانکنه ولی گفتم که بدونی چقدر تاثیر رفتارت عمیق وتلخه

تقصیر اون نیست که تو زبونت اینجوریهباید خودتو تغییر بدی خواستن توانستن است راه دیگه ای نیست قبل از ا ...

میدونم خودمم دیگه قول دادم وقتی عصبیم هیچی نگم کاش فقط زنگ بزنم پیام میدم رگباری