2777
2789
عنوان

لیزر co2

44 بازدید | 9 پست

من جلسه چندمم بوده که انجام دادم برخلاف دفعات قبل هیچ پوسته پوسته و دون دون قرمزی نداره😐 بنظرتون چرا ؟!

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی راجع سوالات اطالاعات ندارم

ولی چون لیزر داشتی میشه کمکم کنی

کم مونده بزنم زیر گریه

من ۹ ماه راکوتان خوردم و یک ماه صبر کردم پوستم بهتر شه برم لیزر

بعد پرستار برام کل صورت ژل بی حسی زد

در واقع باید ۲۰ دقیقه رو صورت میموند مال من تا ۲ ساعت نشستم نیومد لیزر کنه اخرش شستم

اللن قرمز و ملتهب و حالت اگزما طوره

سه بار کرم زده

توروخدا جاش میمونه؟صورتم به گند کشیده شده:)

اقایون سایت مزاحم بشید من شوعر دارم شوعرررر🥸💍یا جیزس کرایس بچه شانزدهمم را حامله هستم،کودکستان راه انداختم🤰🏻 داستان منو عجقم:یه روز تو باغ مشمد علی،من و کریم و قنبرعلی رفته بودیم انگور بچینیم که اون وسط من و کریم باعم دیگه اشنا شودیم و اون حلقه ازدباج دستم کرد،الان جوجه کشی راه انداخته ایم🗿توجه کنید من ۱۰ سالگی شوهر کردم خیلی زود،راضیم خدایی باید ۳ سالگی شوهر میکردم،دوست دارم بچم همسنم باشه بهم بگه سیسییییی💅🏻

اسی راجع سوالات اطالاعات ندارمولی چون لیزر داشتی میشه کمکم کنیکم مونده بزنم زیر گریهمن ۹ ماه راکوتان ...

این عادیه تا چندین روز همینجوره مدام باید ترمیم کننده بزنی

این عادیه تا چندین روز همینجوره مدام باید ترمیم کننده بزنی

وای خدا یعنی سرمو بکوبم دیوار 🤦🏻♀️

برا سما ژل بی حسی میزنن میگن چقدر بمونه؟

زینک بخرم خوبه

خودت چی میزنی پوستت

اقایون سایت مزاحم بشید من شوعر دارم شوعرررر🥸💍یا جیزس کرایس بچه شانزدهمم را حامله هستم،کودکستان راه انداختم🤰🏻 داستان منو عجقم:یه روز تو باغ مشمد علی،من و کریم و قنبرعلی رفته بودیم انگور بچینیم که اون وسط من و کریم باعم دیگه اشنا شودیم و اون حلقه ازدباج دستم کرد،الان جوجه کشی راه انداخته ایم🗿توجه کنید من ۱۰ سالگی شوهر کردم خیلی زود،راضیم خدایی باید ۳ سالگی شوهر میکردم،دوست دارم بچم همسنم باشه بهم بگه سیسییییی💅🏻

وای خدا یعنی سرمو بکوبم دیوار 🤦🏻♀️برا سما ژل بی حسی میزنن میگن چقدر بمونه؟زینک بخرم خوبه خودت چی م ...

۴۵ تا ۱ ساعت گاهی اوقات یکم بیشتر هم میشه

۴۵ تا ۱ ساعت گاهی اوقات یکم بیشتر هم میشه

😐💔یا ابلفضل پوستت نمیسوزه یا قرمز نمیشه؟

خب عزیزم باید بسوزع و قرمز بشه مگه میشه لیزر کنی و قرمز نشه

عالیههه

دستت طلا🗿💔