2777
2789
عنوان

ای شوهر دیوث

308 بازدید | 37 پست

الان 6 روز میگذره نیومده منت کشی باهم حرف زدیم سر و سنگین و کم اما نکرد بیاد پیش من بخوابه

میدونم مثل قبل دوستم نداره ولی دارم روانی میشم

دارم فقط هی میزنم تو گوش خودم پا پیش نذارم

چون کتک خوردم ازش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا کتک زد نرفتین دنبال اقدامات های دادگاهی تون

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

کم نیار جا نزن بخودت اعتماد کن نزار براش عادت بشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چرا کتک زد نرفتین دنبال اقدامات های دادگاهی تون

خب نمیخوام جدا بشم بعد راستش میترسم آشنا ببینه تو این دادگاه ها چون خودم گفتم بذار پرونده براش تشکیل بدم برا روز مبادا

کم نیار جا نزن بخودت اعتماد کن نزار براش عادت بشه

میدونی میترسم براش عادی بشه و اصلا هیچیش نباشه الان

من امشب باهاش حرف زدم اونم زد ولی خیلی کم صحبت کردیم

هروقت دعوامون میشه همش میگم نکنه یاد اون هرزه بیوفته یا اقتاده

میدونی میترسم براش عادی بشه و اصلا هیچیش نباشه الان من امشب باهاش حرف زدم اونم زد ولی خیلی کم صحبت ک ...

هر خرابی درست میشه بجز ذات خراب

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خب نمیخوام جدا بشم بعد راستش میترسم آشنا ببینه تو این دادگاه ها چون خودم گفتم بذار پرونده براش تشکیل ...

ربطی ب جدا شدن نداره کتک خوردین بعد هیچ اقدامی نکردین حداقل تا پرونده پزشک قانونی تشکیل میدادین الباقیش پیگیری نمیکردین پرونده دیک تشکیل شده داشتین اینم دیگ حواسش جمع میکرد ک دیگه بداخلاقی اذیت کنه ،پرونده توت اجرا پیگیری میکنین دیک اینجور پرو نکنید اینجور مردها

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
هر خرابی درست میشه بجز ذات خراب

میگفت شیطون گولم زد خیانت چتی بود ولی احساسی هم بود دوستش داشت

اما نمیگم به من بی میل بود اما مثل قبل قربون و صدقه نرفت دیگه کلا کلی عذاب وجدان داشت بهم گفت حق طلاق میدم و... فقط بمون من هیچی نگرفتم موندم ولی از روی پستای ذخیره شده اش و ی سری موارد فهمیدم دوستش داره این از خیانتش بدتر بود

اونم متاهل هست .همش میگم نکنه تو وجودش هست خیانت بکنه؟

نکنه اصلا تا آخر منو مثل قبل دوست نداشته باشه

نمیدونم ولی

ربطی ب جدا شدن نداره کتک خوردین بعد هیچ اقدامی نکردین حداقل تا پرونده پزشک قانونی تشکیل میدادین البا ...

خب بعد برای سر کارش بد نمیشد؟نمیفهمیدن؟

بخدا خیلی به این موضوع فکر کردم ولی میترسم کسی نفهمه چون ابدا نمیخوام کسی بفهمه مشکل داریم

میگفت شیطون گولم زد خیانت چتی بود ولی احساسی هم بود دوستش داشت اما نمیگم به من بی میل بود اما مثل قب ...

دلت پیش کسی باشد تنت در آغوش دیگری هزار خطبه عقد هم بخوانند باز هم خیانت است

خب بعد برای سر کارش بد نمیشد؟نمیفهمیدن؟بخدا خیلی به این موضوع فکر کردم ولی میترسم کسی نفهمه چون ابدا ...

نه ارتباطی ب سرکار نداره ک شاکی خصوصی شما هستین ب کسی ارتباط نداره ک بفهمه